Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą kartą išbandęs snieglentę Samėnas „atitrankė užpakalį“

Nutrūktagalvis virėjas Linas šio antradienio vakarą 18.25 val. TV3 žiūrovus privers užgniaužti kvapą iš baimės. Jam ir pačiam buvo nedrąsu, nes virtuvės virtuozas pirmą kartą atsistos ant snieglentės ir leisis nuo stataus Vilniaus Liepkalnio kalno.
Linas Samėnas
Linas Samėnas / TV3 nuotr.

Šis Lino nusileidimas baimės įvarys ir laidos režisieriui, ir operatoriui, ir visai kūrybinei grupei – vyras neišsilaikys ant kojų, o kolegos nežinos, ko griebtis: ar patiems bėgti gelbėti, ar kviesti pagalbą. Pats Linas dėl to tik juoksis.

„Man visiškai nebuvo baisu ir labai patiko. Kai tik turėsiu laiko, būtinai pasipraktikuosiu daugiau, – įspūdžiais dalijosi „auksinis“ šefas. – Tik užpakalį tai gerai atitrankiau, dabar skauda. Kai tik jausdavau, kad prarandu pusiausvyrą, nelaukdavau, kol nusiversiu, bet pats griūdavau ir stengdavausi saugiai nusileisti ant sėdynės“.

Pasirodo, Linas gerai įsisavino jį mokiusio čiuožti snieglente antradienio „Susitikime virtuvėje“ laidos herojaus, patyrusio snieglentininko ir riedutininko Sandriaus Ungurio patarimus. Jis atskleidė, kad čiuožinėjimo snieglente sėkmė ir slypi mokėjime nugriūti ir sugebėjime teisingai įvertinti savo galimybes.

Pamokęs Liną snieglentės triukų, ekstremalų sportą mėgstantis 22-ejų vaikinas Sandrius imsis virtuvės meno. Kartu su Linu gamins ožkos sūriu įdarytą vištieną su brokoliais.

Naują receptą, įdomius pokalbius bei ekstremalius Lino ir Sandriaus žiemos nuotykius žiūrėkite laidoje „Susitikime virtuvėje“ antradienį, vasario 2 dieną, 18.25 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius