Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmagimio sulaukęs Deivis dairėsi vaikų darželyje (video)

Alytaus lopšelio–darželio „Du gaideliai“ auklėtinius aplankė žinomas dainininkas Deivis, kartu su vaikais ir darželio auklėtojomis praleidęs apie porą valandų. Prieš porą savaičių sūnaus sulaukęs dainininkas vaikų darželyje lankėsi neatsitiktinai.
Deivis
Deivis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Labai laukiau tos akimirkos, kada galėsiu vykti į darželį. Visi vaikai šaunuoliai ir fainuoliai,“ – sako dainininkas.

Darželyje vaikai itin domėjosi Deivio džinsais, o Deivis – jų muzikiniais gebėjimais ir kaip vaikai ruošiasi pasveikinti savo mamytes su artėjančia Motinos diena.

Alytaus darželio auklėtiniai tapo gražiausių sveikinimų mamoms konkurso nugalėtojai ir kartu su Deiviu rengia išskirtinį pasirodymą Motinos dienai skirtame koncerte „Tau, mama!“, kurį gegužės 2 d. transliuos viena populiariausių šalies televizijų. Kartu su darželinukais koncerte Deivis atliks „Virėjų dainą“.

Iš viso kolektyvai iš 10 Lietuvos darželių turės neeilinę galimybę pasveikinti savo mamas kartu su ryškiausiomis muzikos žvaigždėmis. Finaliniame visų žvaigždžių koncerte „Tau, mama!“ kartu su naujai atrastais muzikiniais talentais iš Lietuvos darželių dainuos ir mamas sveikins populiarūs atlikėjai: Aistė Pilvelytė, Alanas Chošnau, Vaida Genytė, Neda, Linas Adomaitis, Atlanta, Vilija Matačiūnaitė, Virgilijus Noreika ir kiti.

Kaip Deiviui sekėsi Alytaus lopšelyje–darželyje „Du gaideliai“, pamatysite čia:

 

VIDEO: deivis-2.mpg

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius