-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pirmajame animaciniame seriale – Valinsko parodija

Penktadienį, gegužės 15 d., 18 val. MTV eteryje pradedamas rodyti animacinis serialas „Sandra! Arba vingiuotas kelias į žvaigždes.“. MTV kiekvieną savaitę pažada po naują juokingą ir kandžią seriją.
Animacinio serialo herojė Sandra
Animacinio serialo herojė Sandra / MTV nuotr.
Temos: 2 Humoras MTV

MTV internetinėje televizijoje „Sandbox“ jau dabar galima pamatyti pirmąsias ištraukas iš būsimo serialo. Po kiekvienos laidos premjeros eteryje ją dar daug kartų bus galima peržiūrėti „Sandbox“ internetinėje televizijoje.

Kiekvienoje serijoje Sandra bendraus su vis naujais žymiais visuomenės veikėjais. Pirmojoje dalyje Sandrą sapne lankys net pati Britney Spears. Vėliau bus galima išvysti ir N. Zvonkę su grupe YVA, „69 danguje“, o taip pat – Lietuvos Respublikos Seimo pirmininką, buvusį laidų vedėją – Arūną Valinską.

„Sandra yra auka, kurią supa Lietuvos šou elitas. Užsienio ar Lietuvos garsenybės, politikai, visuomenės veikėjai šmėstels, bus išlinksniuoti, atvaizduoti, nurengti ir išdarinėti. Esame pasiruošę išsijoti visus pramogų pasaulio aukso grynuolius. Taigi kol žiūrovai juoksis, tiems iš kurių juokiamasi linkime džiaugtis – jie pasiekė savo, jie yra tokie garsūs, kad bus įamžinti pirmame lietuviškame animaciniame seriale“, – linkėjo serialo prodiuserė Monika Grybauskaitė.

Nors serialas dar nerodomas, tačiau Sandros elektroninė pašto dėžutė (sandra.morozaite@gmail.com) jau sulaukia laiškų, kurie drąsina ją ir linki sėkmės. Daugiausiai rašo draugiškai nusiteikusios merginos, bet net septyni laiškai atkeliavo iš vaikinų su pasiūlymais draugauti. Grasinimų ar pasipiktinimų tikimąsi sulaukti penktadienį. 

Elektroniniai laiškai ne vienintelis būdas susisiekti su Sandra. Su Sandra galima draugauti „Facebook“ (ieškokite Sandros Morozaitės), kur visi prisijungę galės ne tik tiesiogiai bendrauti su Sandra, bet ir pamatyti naujų serijų ištraukų.

„Sandra! Arba vingiuotas kelias į žvaigždes.“ premjeros šį penktadienį, 18 val. per MTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius