Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąjį filmo „Moterys meluoja geriau. Kristina“ anonsą pristatęs prodiuseris Povilas Skaisgirys: „Kino filmas ir serialas – skirtingi dalykai“

Bene laukiamiausia metų lietuviško kino premjera – serialo „Moterys meluoja geriau“ motyvais sukurtas filmas „Moterys meluoja geriau. Kristina“ – didžiuosiuose kino ekranuose pasirodys jau lapkričio 29-ą dieną. Filme žiūrovai išvys jau spėtus pamilti aktorius, aistras kels netikėti, tačiau nuotaikingi siužeto vingiai. Antradienio popietę pristatytas pirmasis greitai pasirodysiančio filmo anonsas, viso jų bus keturi.
Povilas Skaisgirys ir Akvilina Ubartaitė
Povilas Skaisgirys ir Akvilina Ubartaitė / Luko Balandžio nuotr.

„Karščiausia sezono naujiena“ – taip anonse pristatoma ilgametražio kino juosta. Joje žiūrovai gali pamatyti pagrindinius filmo aktorius – Editą Užaitę, Aušrą Štukytę, Ramūną Rudoką, Džiugą Siaurusaitį, Ingą Norkutę ir kitus, užuomina į linksmą ir pokštų kupiną filmo scenarijų tampa nuotaikingos anonse matomos ištraukos. 

„Moterys meluoja geriau. Kristina“ filmo prodiuseris Povilas Skaisgirys portalui Žmonės.lt tikino, jog svarbiausia yra atskirti, kad tai – kino produktas, o ne televizinis serialas.

„Šiame anonse norime atspindėti tai, ką žiūrovai galės pamatyti kine.  Tai – trumpas anonsas specialiai televizijai, todėl stengėmės parodyti kuo daugiau. Svarbiausia žinutė yra ta, kad tai – filmas, o ne pamėgto serialo tęsinys, kuriame būtų, pavyzdžiui, viso labo sujungtos trys „Moterys meluoja geriau“ serijos. Kino filmas ir serialas – skirtingi dalykai“, – sakė prodiuseris.

Svarbiausiu uždaviniu P.Skaisgirys laikė siekiamybę, kad filmo ir serialo skirtumą suprastų visa komanda: „Šis serialas rodytas šešerius metus, ruošiamas septintas sezonas. Pagrindinis mūsų uždavinys buvo pasiekti, kad aktoriai vaidintų kaip kine, o ne seriale. Į tai susideda daug kas: lokacijos, dailininkų, grimerių, stilistų, operatorių darbai. Manau, savo tikslą pasiekėme.“

Svarstydamas apie žiūrovus P.Skaisgirys sakė neabejojantis, kad filmas patiks kiekvienam – nepaisant to, kad serialą „Moterys meluoja geriau“ pamilo itin plati auditorija, nuvilti filmas neturėtų niekieno. „Manau, kad žiūrovai tikrai nenusimins. Veiksmas šiame filme neprimins serialo. Tai – atskira istorija su tais pačiais personažais, kurie jau yra pamėgti. Filmas skirtas visai šeimai, jame neaidės keiksmažodžiai. Orientuojamės į plačią auditoriją – patiks ir jaunam, ir senam“, – sakė prodiuseris. 

Paklaustas, ar naujasis „Moterys meluoja geriau“ serialo sezonas, kuris kuriamas jau dabar, turės sąryšį su filmu, prodiuseris patikino nežinąs, tačiau abejojantis, o savo ruožtu pridūrė, kad jei tik „Moterys meluoja geriau. Kristina“ pasiteisins, galima bus galvoti ir apie antrąją filmo dalį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius