-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Pirmas kartas su žvaigžde“: Egmontui Bžeskui mergina nusimovė kelnaites...

Lietuvoje jau kuris laikas kalbama, kad Egmontas Bžeskas turi naują draugę. Kažkas net matė juos Turkijoje, kažkas nufotografavo...
E.Bžeskas su drauge
E.Bžeskas su drauge / LNK nuotr.

O prasidėjo viskas Vilniaus oro uoste. Nežinodamas, kas su juo vyks į kelionę, Bžeskas pilnomis kelnėmis baimės atvyko į oro uostą, ten susitiko su pritrenkiamo grožio mergina Andra ir kartu leidosi į savaitės kelionę – realybės šou „Pirmas kartas su žvaigžde“, teigiama LNK pranešime.

Pirmosiomis dienomis Bžeskas vis kartojo, kad šalia savo partnerės jaučiasi senas, žodžiu, kaip tėvas su dukra... Tačiau ta „dukra“ kiekvieną dieną vis labiau ir labiau jam patiko. Pagyvenę keletą dienų viename viešbutyje, jiedu sulaukė pasiūlymo persikraustyti į kitą, o nuvykę ten nesikuklindami nusprendė apsigyventi viename kambaryje.

Vieną vakarą Andra abstulbino ne tik Bžeską, bet ir visus viešbučio svečius... Viešbučio pramogų arenoje vyko renginys. Andra išsitempė ten dalyvauti ir Edmontą, kuris baisiai nenorėjo, spardėsi ir keikėsi. Per tą žaidimą Bžeskui teko ir su vyru bučiuotis, ir atsispaudimus daryti, ir kitokias užduotis atlikti.

Viena rungtis buvo ypač pikantiška – surinkti kuo daugiau žiūrovų drabužių ir sunešti į sceną. Už kelnaites ir liemenėles taškai dvigubinami. Ko nepadarysi dėl savo pakeleivio pergalės? Andra taip ir padarė. Užlipusi ant scenos visų akivaizdoje pasikėlė suknelę ir nusimovė savo kelnaites. Vyrai buvo šokiruoti... Kaip į tai reagavo Bžeskas? Pamatysite jau šį trečiadienį LNK šou „Pirmas kartas su žvaigžde“. O paskutinę atostogų dieną Bžeskas Andrai... nupirko auksinį žiedelį...

Kaip viskas vyko tarp Egmonto ir Andros ir kuo baigėsi porelės atostogos, LNK žiūrovai matys du trečiadienius iš eilės LNK realybės šou „Pirmas kartus su žvaigžde“ 20.40 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius