-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmieji „Misija – grožis“ dalyviai pritrenkė atvirumu: „Man sako nesišypsok, nes atrodai kaip arklys“

Naujame LNK projekte „Misija – grožis“ paaiškėjo pirmi dalyviai. Iš dviejų tūkstančių anketas užpildžiusių žmonių į pirmąją atranką buvo pakviesti 20 pretendentų. Atrankos komisija išrinko šešias moteris, kurios atvirai prabilo apie savo kompleksus ir kurių išvaizdos trūkumai bus pašalinti projekto filmavimo metu.
Gydytojas periodontologas apžiūri dantis.
Gydytojas periodontologas apžiūri dantis. / LNK nuotr.

Dauguma radikaliems pokyčiams pasiryžusių pretendentų prisipažino, kad sunku buvo perlipti per save ir viešai prabilti apie daugybę metų juos kamuojančius kompleksus. Vis dėlto nė vienas atrankos dalyvis nepabūgo savo trūkumų atskleisti prieš kameras, kai per specialistų apžiūrą reikėjo nusirengti ir pademonstruoti, kurias vietas svajoja patobulinti.

„Stengiuosi nežiūrėti į veidrodį“, „Kas gali žiūrėti į tokią, kaip aš – su kreiva nosim?“, „Žmonės sako: nesišypsok, nes atrodai kaip arklys“, „Noriu džiaugtis gyvenimu, vėl mylėti save“, „Tiek metų nuo to kentėjau, kad noriu tik viena – kad visa tai pagaliau baigtųsi“ – vienas po kito atviravo pretendentai į „Misiją – grožis“.

Viena 21 metų mama skundėsi, kad jos krūtys yra pernelyg asimetriškos: viena B dydžio, kita – D. Kita moteris prisipažino, kad pernelyg didelė krūtinė jai ne tik trukdo sutikti gyvenimo draugą, bet ir gadina stuburą. „Bet kuriai mamai įprasta kutenti vaikus, bučiuoti jų pilvuką, bet kai mažyliai pribėgę pakelia mano marškinėlius ir puola bučiuoti, iškart drabužį tempiu į apačią, nes mano pilvas atrodo kraupiai“, – guodėsi 25 m. klaipėdietė, susilaukusi dviejų vaikų.

Šįkart tarp atrankos dalyvių buvo tik vienas vyras, kuris skundėsi, kad nuo vaikystės visi juokėsi iš jo nosies ir kreivų dantų. Deja, ekspertai turėjo nuliūdinti vyrą, nes televizijos projekto trukmės jo pokyčiams nepakaktų.

„Atrankoje buvo sunkiausia atsakyti tiems žmonėms, kuriems negalime padėti. Vieniems reikia koreguoti sąkandį, kitiems reikalinga žandikaulio operacija, o toks gydymas trunka net kelerius metus. Kitą vertus, mes džiaugiamės, kad galėsime sudėti dantis panevėžietei, kuri po onkologinės ligos negali ne tik šypsotis, bet ir kramtyti. Kaip supratau iš anketų, tokių panašių atvejų mūsų projekte bus dar ne vienas,“ – pasakoja vieno iš pagrindinio projekto partnerių, „Vilniaus implantologijos centro“ gydytojas periodontologas Algirdas Puišys. Be jo atrankos komisiją sudarė odontologė Eglė Vindašiūtė ir klinikos „Grožio chirurgija“ plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojai Kęstutis Maslauskas bei Vygintas Kaikaris.

Pirmosioms „Misija – grožis“ dalyvėms numatytos nosies, pilvo, krūtinės didinimo ir mažinimo plastinės operacijos. Visoms joms planuojama sutvarkyti dantis, kai kurioms numatoma net sudėti visus implantus. Kita „Misija – grožis“ atranka numatyta balandžio viduryje. Nors dalyvauti projekte pareiškė norą jau 4000 žmonių, anketas iki balandžio 3 dienos galima pildyti internetinėje svetainėje www.lnk.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius