Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji „Didžiųjų pokyčių“ dalyvė: „Nebuvo valandos po operacijos, kad aš neverkčiau“

„Eidama susitikti su pirmąja projekto dalyve labai jaudinausi – drebėjo rankos, kojos ir balsas. Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad Lina po operacijos jaučiasi puikiai ir yra laiminga dėl pokyčių, kurie prasidėjo jos gyvenime“, – po susitikimo su projekto „Didieji pokyčiai“ dalyve dalinosi įspūdžiais „Mis Lietuva“ ir projekto vedėja Daiva Anužytė-Kasiulaitienė.
Laidos vedėja Daiva Anužytė-Kasiulaitienė
Laidos vedėja Daiva Anužytė-Kasiulaitienė / TV3 nuotr.

Daiva atvyko ne tuščiomis – Linai Barkevičienei ji atvežė savo firminį vaisių ir daržovių kokteilį, pagamintą pagal jos slaptą receptą, tam, kad dalyvė kuo greičiau pasveiktų. Nors Linai operacija buvo atlikta vos prieš keletą dienų, padedama profesionalių specialistų ji sparčiai sveiksta.

„Po operacijos jai reikia dėvėti specialų įtvarą veidui, tačiau, pasak pačios dalyvės, jis jai nė kiek netrukdo džiaugtis jau akivaizdžiais pokyčiais. Džiugu, kad projekto dalyvė labai motyvuota, ji jau spėjo susitikti ir su sporto ir mitybos treneriu. Šis jai sudarė specialią programą“, – kartu su dalyve džiaugėsi TV3 vasaros projekto „Didieji pokyčiai“ vedėja.

TV3 nuotr./Laidos dalyvė Lina Barkevičienė
Laidos dalyvė Lina Barkevičienė

„Aš tokia laiminga, kad net nežinau kaip tai nupasakoti žodžiais. Nebuvo valandos po operacijos, kad aš neverkčiau iš laimės ir džiaugsmo. Man seselė nebeleidžia verkti, bet aš negaliu liautis, kai matau, kad mano didžiausia svajonė būti gražiai virsta tikrove“, – vos sulaikydama ašaras pasakojo Lina.
 
Po operacijos Lina pradėjo gauti žinutes iš draugų... Tačiau žinutės buvo ne džiaugsmingos, atvirkščiai – piktos ir smerkiančios.

„Skaudu, kad artimi žmonės netveria iš pavydo. Mes ilgai su Lina apie tai šnekėjome ir nutarėme, kad nereikia kreipti dėmesio į pavyduolius, svarbiausia, kad palaiko vyras, vaikai ir projekto komanda“, – sako D.Anužytė-Kasiulaitienė.

Projektas „Didieji pokyčiai“ – jau greitai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius