Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmųjų „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojai drąsiai brenda į tą pačią upę

Pirmasis LNK „Žvaigždžių duetų“ sezonas atlikėjui Deiviui ir Renatai Voitechovskajai dovanojo ne tik triumfo minutes, laimėjus šou, bet ir asmeninę laimę. Televizijos pranešime spaudai teigiama, kad būtent „Duetų“ scenoje tarp jų užgimė meilė. Šiame projekte sužibusi pora dabar augina sūnų Emilį.
Deivis ir Renata
Deivis ir Renata / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Renatą pirmą kartą ir išgirdau „Žvaigždžių duetuose“. Man patiko jos balsas. Bet nemaniau, kad viskas pasisuks netikėta linkme. Praėjo penkeri metai, o mes kartu vis dar koncertuojame ir daugelis mus prisimena būtent iš šio projekto“, – sako Deivis.

Nuostabus scenos duetas, Deividas Norvilas ir Renata Voitechovskaja, pirmojo sezono „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojai, meta iššūkį ir dalyvaus lemiamose kovose. Pasak Deivio, dėl dalyvavimo geriausiųjų „Duetuose“ jiedu su Renata ilgai sprendė abu.

„Netrenkiau kumščiu ir nesakiau – „Einam!”. Nugalėjo noras vėl patirti tą nuotykį. Manau, kad mes esame ne šiaip pirmieji nugalėtojai, o pirmųjų, geriausių „Duetų“ nugalėtojai. Bus labai įdomu viską prisiminti, įsispirti sau į užpakalį. Juk čia ne šiaip padainavimas, o naujų dainų, naujų tekstų mokymasis, repeticijos. Norime žiūrovams vėl dovanoti savo dainas“, – sakė Deivis.

Jam imponuoja visų sezonų nugalėtojai. „Vertinu Merūno balsą, tai talentas, kuriam duota ir dar drėbtelta. Aistė Pilvelytė ir Romas Bubnelis yra tas duetas, kurio malonu klausyti“, – gyrė dainininkas. Tačiau jis skeptiškai įvertino ketvirtųjų „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojus – Marių Jampolskį ir Irūną Puzaraitę.

„Jie – naujos mados, pajuokavimų, pašmaikštavimų, juokingų pasirodymų atstovai. Nesu tokių numerių šalininkas, bet, manau, kad Marius ir Irūna prisitaikė prie rinkos“, – aiškino Deivis.

Renata Voitechovskaja ir Deividas Norvilas – lemiamose „Žvaigždžių duetų“ kovose po Naujųjų per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius