-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Po 8 mėnesių draugystės aktorius Jonas Gricius susižadėjo su vokiete Anke Lechner

Aktorius Jonas Gricius (30) praėjusių metų rugpjūčio 10 dieną užmezgė romantiškus jausmus su vokiete Anke Lechner (38). Jau tada Jonas suprato, kad Anke – jo gyvenimo moteris. Po 8 mėnesius trukusios draugystės J.Gricius pasipiršo mylimajai ir, žinoma, sulaukė lemtingo „taip“.
Jonas Gricius ir Anke Lechner
Jonas Gricius ir Anke Lechner / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min J.Gricius pasakojo, kad Ankei pasipiršo balandžio 8-ąją. Atvykusi į Lietuvą ji nė neįtarė, kas jos laukia viešnagės Lietuvoje metu.

„Nuomojamam bute pasipiršti mylimajai nenorėjau, tad nuvykome į barą „Peronas“. Buvo labai geras oras, prisėdome lauke ant suoliuko, išsitraukiau iš kišenės grubaus balto aukso su trimis juodais akmenukais žiedelį ir pasipiršau“, – pasakojo J.Gricius.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jonas Gricius ir Anke Lechner
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jonas Gricius ir Anke Lechner

Pasak Jono, Anke giliai žinojo, kad greitai ateis ta diena, kai jis paprašys mylimosios rankos. Ir vis tik emocijos saulėtą popietę liejosi pro kraštus.

„Šis žingsnis buvo apgalvotas, ne spontaniškas. Aišku, nudžiugo, ašarą nubraukė, net nedvejodama tarė „taip“. Man pačiam buvo nerimas, nors ir žinojau, kad tikrai sutiks“, – sakė J.Gricius.

Nors su buvusia žmona Jovita Balčiūnaite-Griciene J.Gricius skirtingais keliais pasuko jau prieš kurį laiką, oficialiai pora išsiskyrė šių metų sausį.

J.Gricius pasakojo, kad nors ir pirmoji santuoka nepasisekė, pasipiršti Ankei sunku nebuvo ir jis nė kiek nedvejojo – šis žingsnis buvo kruopščiai apgalvotas.

„Per pirmąsias vestuves kvailai padariau, o čia viskas apgalvota. Šį kartą tikrai užtikrintas esu. Jaučiuosi laimingas iki begalybės“, – džiaugėsi J.Gricius.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jonas Gricius ir Anke Lechner
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jonas Gricius ir Anke Lechner

J.Gricius pasakojo, kad tuoktis jiedu dar neskuba. „Dar su darbais niekas neaišku, bet iki kitos vasaros, manau, susituoksime“, – sakė J.Gricius.

J.Gricius gyvena Lietuvoje, A.Lechner – Vokietijoje. Abu dirba mėgiamus darbus ir savo gimtinėse jiedviems gerai, tačiau gyventi, žinoma, norėtų kartu.

„Atstumas šiek tiek apsunkina visą padėtį, daug kalbėjomės, ką daryti, kaip daryti, ar verta tuoktis, kai tiek kilometrų mus skiria. Tačiau atstumo problemą labai gerai išprendžia lėktuvai. Bilietai nebrangūs, skrendi šiek tiek virš valandos. Žinoma, planuojame gyventi kartu, tik sprendžiame klausimą, kur. Pusmečio bėgyje išspręsime šitą dalyką“, – sakė J.Gricius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aktorius Jonas Gricius įsimylėjo vokietę Anke: „Pamačiau ją, ir kažkas atsitiko“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius