-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 01 /22:43

Po nuotaikingos kelionės aplink pasaulį „Šok su manimi“ paliko Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė

Pirmąjį žiemos vakarą TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ dalyviai ryžosi apkeliauti pasaulį per viso labo 210 transliacijos minučių. Šokėjai žiūrovus nugabeno į Australiją, Naująją Zelandiją, Meksiką, Ispaniją, Prancūziją, Izraelį, bei gimtąją Lietuvą. Kelionė aplink pasaulį nesėkmingai baigėsi Petrui dauniui ir Sandrai Saikauskaitei, kurie turėjo palikti projektą.
Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė
„Šok su manimi“ akimirka / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Vis dar gastroliuojantį Vytautą Šapranauską šį vakarą pakeitė jau projekto žiūrovų pamėgtas Mindaugas Stasiulis. Šalia jo publika išvydo kaip visuomet žavią Jurgitą Jurkutę. Vedėjai su publika sveikinosi įvairiausiomis pasaulio tautų kalbomis.

Teisėjų vietas užėmė „Šok su manimi“ komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas, sportinių šokių legenda Jūratė Norvaišienė, choreografė Deimantė Ūsienė ir daugkartinė Lietuvos gimnastikos čempionė, Lietuvos moterų sporto asociacijos prezidentė, jaunatviškoji Joana Bartaškienė.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /`ok su manimi komisija
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /„Šok su manimi“ komisija

Žiūrovų teismui šį vakarą prisistatė septynios poros: Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Jonas Nainys ir Justė Žemaitytė, Greta Gylytė ir Marius Gaižauskas bei Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė.

Po visų porų numerių, jų laukė netikėtas egzaminas – įvairių pasaulio kraštų nacionaliniai šokiai.

Kelionę aplink pasaulį pradėjo televizijos laidų vedėjas Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė. Jiedu publiką nukėlė į Naująją Zelandiją. Mindaugas šoko išsipaišęs kūną maorių tatuiruotėmis, o Milana pasirodė vos užpakaliuką dengiančiu plunksnų sijonėliu. Komisiją sužavėjo poros parodytas egzotiškas šou.

Netrukus ant parketo žengė Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, kurie įsikūnijo į žydų tautybės atstovus bei suvaidino nuotaikingus Joškę ir Sarą. Besibaigiant poros džaivui, aikštelėje pasirodė iš projekto jau iškritęs krepšininkas Matas Niparavičius. Jis buvo pasidabinęs žydiškais peisais ir skrybėle, tad Matą atpažinti buvo itin sunku.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /`ok su manimi akimirka
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. / Matas Niparavičius, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj

Tretieji savo šou surengė Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, kurie keliavo į visuomet aistra alsuojančią Prancūziją. Poros šokis atskleidė nelaimingos meilės kančias, tačiau komisijos pasirodymas nesužavėjo. „Viskas buvo perspausta, matėsi provinciali vaidyba“, – rėžė choreografė Deimantė Ūsienė. „Tu buvai gėjiškas, man buvo gėda už tave“, – Petrui Dauniui šveitė Jurijus Smoriginas.

Vargstančią, tarp narkotikų prekeivių ir gangsterių gyvenančią meksikiečių  šeimą įkūnijo aktorė Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas. Komisijos pirmininkas po pasirodymo priekaištavo, jog ant parketo buvo per daug dekoracijų. „Čia ne dramos teatras, o šokių projektas“, – aiškino J.Smoriginas.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /`ok su manimi akimirka
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. / Deividas Meškauskas ir Milda Štakėnaitė

Šaltą pirmąjį žiemos vakarą įsimylėjusius Australijos driežiukus savo įvaizdžiui pasirinko Jonas Nainys-Jovani ir Justė Žemaitytė. Poros numeris laidos vedėjų buvo prilygintas legendinio cirko „Cirque du Soleil“ pasirodymams. Vis dėlto, komisija sudirbo įspūdingą Jono ir Justės šokį, o pirmininkas tedavė penkis balus.

Balerina Greta Gylytė ir Marius Gaižauskas praėjusią savaitę turėjo neliečiamybę, tačiau šį kartą konkuravo lygiomis teisėmis su visais dalyviais. Greta ir Marius ant parketo užkūrė tikrą koridą ir rokeriškais pasadoblio ritmais pakerėjo komisijos pirmininką Jurijų Smoriginą. Komisija vienbalsiai išdalino šokėjams dešimtukus.

Konkursinę kelionių po pasaulį programą užbaigė Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, kurie nusprendė likti Lietuvoje ir pavaizduoti šalį kankinančią emigracijos problemą. Pora šoko pagal už širdies griebiančią kadaise Eurikos Masytės atliktą dainą „Laisvė“. Pora iš komisijos gavo apskirtus dešimtukus.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, pirmoji vieta atiteko Kęstučiui Baranauskui ir Eglei Straleckaitei. Deja, paskutinę vietą balų lentelėje užėmė ir projektą paliko originalių minčių bei pasirodymų nestokoję Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius