Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po paskutinės vaikų „Eurovizijos“ repeticijos Bartas – tarp lyderių

Šeštadienį po pietų Minske įvyko paskutinė vaikų „Eurovizijos“ repeticija, po kurios visi dalyviai ir jų palaikymo komandos pradėjo ruoštis lemtingajam vakarui. Vėlai vakare paaiškės, kurios šalies atsiųsto dainininko daina taps šių metų geriausia.
Bartas su palaikymo komanda
Bartas su palaikymo komanda / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Per paskutinę repeticiją Barto pasirodymas buvo pats geriausias, jame nebeliko jokių techninių problemų. Jeigu Bartui taip pat pavyks pasirodyti ir vakare – būsime labai laimingi“, – po repeticijos 15min.lt sakė Barto tėtis Saulius Bartaška.

Anot jo, Lietuvos komanda jau padarė savo darbą. Penktadienio vakarą užsienio žurnalistai tarp galimų šio konkurso lyderių išskyrė Maltos, Gruzijos, Serbijos ir Lietuvos atstovus.

„Čia susirinkę labai stiprūs vaikai su gerais balsais, tačiau vienų pasirodymai yra ryškesni, kitų – blankesni. Tačiau Bartas čia tikrai turi labai daug gerbėjų“, – tikino S.Bartaška.

Organizatoriai kiekvienai šaliai palaikyti skyrė po dvi vaikų klases, kurios žada karštai sirgti už savo dainininkus. Visgi, kaip pastebėjo Barto tėtis, kitų delegacijų gerbėjai... serga už Bartą.

„Mūsų fanai jau apdalinti Lietuvos ir Barto atributika, jie vilkės specialius marškinėlius, kaklaskares, mosuos vėliavomis. Ir galima pasidžiaugti, kad jų balsai – daug geriau girdisi už nei kitų“, – šypsojosi S.Bartaška.

Už Bartą sergantys aštuntokai jau sudalyvavo susipažinimo vakarėlyje ir dabar visur lydi Lietuvos atstovą – šį vakarą nuo 21.15 val. per Lietuvos televiziją juos galės pamatyti ir mūsų šalies žiūrovai.

Bartas ir šokėjos po paskutinės repeticijos atgavo jėgas prie pietų stalo, dar valandą planavo leisti sau pailsėti viešbutyje, o jau nuo 18 val. Lietuvos laiku ruošis tiesioginės televizijos transliacijai Minsko arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius