Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po patąsymo už plaukų Jurgelevičiūtė liko laiminga (nuotraukos)

Karštas vakaras antradienį sutemo LNK studijoje, kur buvo filmuojami „Žvaigždžių duetai“. Čia dalyviai, susikeitę poromis, įgavo antrą kvėpavimą, o kai kurie – nebesuvaldė savęs.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į projektą sugrąžintas Marius Gelažnikas labai džiaugėsi iškeitęs savo griežtąją partnerę Baibą į seną draugę Irmą Jurgelevičūtę. Jie kartu scenoje išlaisvino savąjį „aš“ ir nepastebėjo, kaip Marius griebė Irmai už plaukų, o ši jam – už krūtinės.

Čigoniškos dainos atlikimas sukėlė daug juoko komisijos narei Ingai Valinskienei, kuri neslėpė: „Mano buvo labai linksma.“

Tuo tarpu laikinai komisijos pirmininką pavaduojantis Arūnas Valinskas atkreipė dėmesį, kodėl pora tokia atsipalaidavusi.

„Baiba buvo tokia miela be Gelažniko, kaip Gelažnikas buvo laimingas be Baibos. Kaip sakydavo mano senelis, „per tiek metų ir šuniui nusibosta per tą pačią skylę vaikščioti“, – vaizdžiai išsireiškė Seimo narys.

Toks plaukų tąsymas padarė įspūdį ir Kristinai Kazlauskaitei.

„Šitaip iš karto moterį griebti už plaukų gali tik čigonas!“ – mintimis su šypsena pasidalijo aktorė.

M.Gelažnikas atviravo, koks jis yra laimingas, kad galėjo padainuoti su daug metų pažįstama drauge.

„Man be galo be krašto smagu, kad galėjome apsikeisti poromis. Irmą pažįstu daug metų, bet per tuos metus ji nieko iš manęs nereikalavo, per penkias paskutines paras irgi. Repeticijų prasme, – sukonkretino verslininkas. – Ji tik vakar parskrido iš Londono ir per keturias valandas išmoko dainos žodžius. O kad gražiai moteriai griebiau už plaukų – Irma, tau patiko?“

Plačia šypsena ir atgauta energija dainininkė išdavė, kad vėl jaučiasi puikiai.

„Marius man prieš pasirodymą sakė: „Atsiverk ir nieko negalvok.“ Aš taip ir dariau, todėl nežiūrėjau, kur griebiu ar kur man griebia“, – nuo emocijų negalėjo atsigauti Irma.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius