Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po plastinių operacijų „Misija – grožis“ dalyvius Kęstutis Rimdžius pajaunina dar dešimčia metų

Po sudėtingų operacijų sugijus žaizdoms ir išryškėjus stulbinantiems rezultatams, projekto „Misija – grožis“ dalyvių stiliumi ėmė rūpintis stilistas Kęstutis Rimdžius. Pasak stilisto, netinkami drabužiai moteris gali pasendinti ir dešimčia metų, o nuobodus stilius jaunatvišką asmenybę – paversti pilka ir neįdomia. Stilistas projekto dalyves ragino atsikratyti atgyvenusių, blankių apdarų bei nebijoti drąsių stiliaus pokyčių ir eksperimentų.
Kęstutis Rimdžius
Kęstutis Rimdžius / LNK nuotr.

Šią savaitę K.Rimdžius suformavo naują penkių projekte dalyvaujančių žmonių stilių – veržlų, jaunatvišką ir skatinantį pasitikėti savimi: „Eksperimentuoti ir žaisti detalėmis moteriai yra būtina – tik taip pavyks išlikti jaunatviškai ir pabrėžti savo privalumus. Laikui bėgant daugelis moterų pernelyg įsijaučia į mamų vaidmenį ir užmiršta esančios moterimis. Būtent dėl to skundžiamasi dėmesio trūkumu iš vyrų pusės, juk prieš tai besipuošusi moteris pasikeičia ir pradeda nebekreipti dėmesio į tai, kaip atrodo“, – pabrėžia K.Rimdžius.

„Neatpažinau savęs veidrodyje. Niekada nebūčiau pagalvojusi, jog mano figūrą galima laikyti gražia, o dar gavau komplimentų, kad ji beveik tobula! Jau senokai po drabužiais slepiu savo viršutinę kūno dalį, nors specialistas įkalbėjo keisti stilių ir pabrėžti privalumus. Dabar jaučiuosi širdyje atjaunėjusi dar kokiais dešimčia metų“, – įspūdžiais dalijosi viena projekto dalyvių.

Kęstutis Rimdžius projekto dalyves apibėrė patarimais, kaip pasirinkti prie figūros derančius drabužius, paryškinti savo privalumus ir paslėpti figūros trūkumus. Stilisto teigimu, vyresnės moterys be reikalo renkasi nuobodžius, sendinančius drabužių derinius arba atvirkščiai – dažnai persistengia, besirinkdamos paauglišką vulgarų stilių ir iššaukiančius aksesuarus.

„Ne amžiuje esmė, svarbiausia, kaip tu pats jautiesi. Moterims svarbu jausti ribą tarp seksualumo ir vulgarumo, dažnai dailiosios lyties atstovės to nejaučia. Stengiamasi ryškinti viską – dekoltė, kojas, užsimauna trumpą sijoną – tokie dalykai atrodo juokingai. Stenkitės ryškinti vieną detalę – jei turite gražią krūtinę, ryškinkit krūtinę. Jei turite gražias kojas, ryškinkite kojas, bet truputį denkite krūtinę. Sijonų ilgis turėtų siekti kelius arba baigtis žemiau kelių. Palikite vietos vyrų fantazijai“, – teigia stilistas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius