Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Podiumu žengusią Gintarę Songailę vyras Darius Songaila ir sūnus Joris apdovanojo gėlėmis

Antradienio vakarą būrys žinomų moterų susitiko socialinio projekto moterims „Trys seserys“ būstinėje Vilniuje – dalis jų čia žengė podiumu pristatydamos „Female“ ir „Lush Jewelry“ kolekciją, kitos pristatymą stebėjo. Publikoje pasirodė ir „Žalgirio“ trenerių štabo narys Darius Songaila – drauge su sūnumi Joriu atvyko palaikyti podiumu žengusios Gintarės Songailės.
Gintarė Songailė, Darius Songaila ir jų sūnus Joris
Gintarė Songailė, Darius Songaila ir jų sūnus Joris / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Female“ ir „Lush Jewelry“ kolekcija „Trijų seserų“ būstinėje pristatyta antradienio vakarą. Ją pristatyti patikėta žinomoms moterims – podiumu žengė Akvilė Kisielienė, Tatjana Lavrinovič, Vilma Javtokienė ir kitos, taip pat ir „Žalgirio“ trenerių štabo nario Dariaus Songailos žmona, trijų berniukų mama Gintarė.

G.Songailė renginio metu demonstravo madas, o jos vyras D.Songaila, su jųdviejų dvejų metų sūnumi Joriu glėbyje, įdėmiai sekė, kaip gi mylimajai sekasi. Sekėsi jai puikiai, taigi to sėkmingo pasirodymo proga Darius Gintarei įteikė pavasarišką gėlių puokštę.

Bendraudamas su 15min D.Songaila sakė nuolat palaikantis žmoną. „Sakyčiau, dabar Gintarė tokiuose renginiuose pasirodo tikrai gana retai. Ypač lyginant, kaip buvo anksčiau – juk tokie pasirodymai buvo jos darbas. Žinoma, jei tik turiu galimybę, visada stengiuosi ateiti, pažiūrėti, palinkėti jai sėkmės. Juk Gintarei tikrai maloniau, kai savas žmogus yra publikoje“, – šypsojosi jis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gintarė Songailė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gintarė Songailė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kolekcijos pristatymo akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kolekcijos pristatymo akimirka

Pirmąkart kartu su savimi į tokį renginį D.Songaila atsivedė sūnų Jorį. Dar du vaikus – Jorio brolį dvynį Herkų ir mažiausiąjį, vos pusketvirto mėnesio sūnelį Vėją, šeimyna šįkart paliko namuose. „Kiti du mažučiai dabar namuose. Būtų šiek tiek per sudėtinga atvykti su visais trim vaikais. Šįkart kitus du sūnus prižiūri auklė“, – sakė D.Songaila.

Šįkart su vaiku Songailos pasirodė mados kolekcijos pristatyme. O kaip įprastai atrodo jų šeimyniškas laisvalaikis?

„Kol kas mažiausias sūnus dar per mažas, kad galėtume kur nors su juo eiti. Ribojamės pasivaikščiojimais. O su didesniais vaikais jau ir į kiną nueiname, jei tik koks animacinis pasirodo. Jie mėgsta pasėdėti, pažiūrėti, jau gali nemažai išsėdėti, net popkornų pavalgyti. Dar koks pramogų parkas, žaidimų kambariai“, – atviravo D.Songaila.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Darius Songaila
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Darius Songaila

Kuris iš jų – Darius ar Gintarė – vaikų laisvalaikiu užsiima dažniau?

„Dalinamės šią pareigą vienodai. Manau, vienam susitvarkyti būtų labai sunku... Žinoma, kai aš išvažiuoju į kokią kelionę su komanda, daugiau atsakomybės kur nors nuvesti vaikus tenka Gintarei. Paprasčiausiai toks mūsų tvarkaraštis. Tačiau dažniausiai stengiamės laiką leisti visi kartu“, – kalbėjo jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žinomos moterys susitiko labdaros renginyje, podiumu žengė krepšininkų žmonos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius