Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija neigia, kad Irmos Jurgelevičiūtės sulaikymas yra reklamos akcija (papildyta 13.13 val.)

„Jokios viešųjų ryšių akcijos nėra. Mes padarėme savo darbą, niekas nesikeičia“, – atmesdami sklandančias sąmokslo teorijas, kad vagyste įtariama dainininkė Irma Jurgelevičiūtė sulaikyta tik reklamuojant televizijos šokio projektą, sako policijos pareigūnai.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Dainininkės bylos tyrimą prižiūrintis Vilniaus miesto apylinkės prokuroras Gedvydas Vaivada 15min.lt žurnalistui sakė, kad pirmadienį iki pietų jis apsipręs, paleisti I.Jurgelevičiūtę iš areštinės ar kreiptis į teismą dėl tolesnio jos suėmimo.

„Turėčiau iki 13 val. būti apsisprendęs. Kol kas jokio sprendimo dar nepriėmiau“, – sakė prokuroras G.Vaivada.

Kaip žinoma, šeštadienio vakarą I.Jurgelevičiūtė buvo sulaikyta dar vykstant TV3 projektui „Šok su manimi“. Dainininkė sulaikyta po kelias savaites trukusios slaptos Lietuvos kriminalinės policijos biuro operacijos. Ji pradėta sekti, kai projekto dalyviai pasiskundė dėl dingstančių daiktų ir pinigų.

Policija jau pripažino, kad įkalčiai buvo renkami naudojant slaptą kamerą ir palikus jauką – žymėtų pinigų.

Sekmadienį I.Jurgelevičiūtė buvo apklausta Policijos departamente, tačiau savo kaltės nepripažino. Pirmadienio vakarą baigiasi 48 val. sulaikymo terminas. Iki to laiko pareigūnai ją turi paleisti arba kreiptis į teismą dėl ilgesnio suėmimo.

Papildyta 13.13 val.: Prokuroras G.Vaivada teigia, kad prokuratūra apsisprendė kreiptis dėl ilgesnio I.Jurgelevičiūtės suėmimo.

„Dabar deriname su teismu, kada bus sprendžiamas suėmimo klausimas. Manoma, kad yra įstatyme numatyti pagrindai, kuriais remiantis galima prašyti suėmimo. Tačiau smulkiau kol kas komentuoti nenoriu“, – 15min.lt žurnalistui sakė G.Vaivada.

I.Jurgelevičiūtei pateikti įtariamai dėl pasikėsinimo pagrobti svetimą turtą. Įstatymai už šį nusikaltimą numato baudą, areštą, laisvės apribojimą arba laisvės atėmimą iki šešerių metų.

Kas parašė pareiškimus policijai (oficialus TV3 pranešimas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius