Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Politikės šeimos krizę sukėlė gandai

Seimo narę Dalią Teišerskytę pasiekė kalbos, kad jos vyras jai neištikimas. Nors tai moterį įskaudino, ji nepalūžo – ryžosi permainoms ir sulieknėjo.
Dalia Teišerskytė
Dalia Teišerskytė / Eriko Ovčarenko nuotr./15min.lt nuotr.

Anksčiau svėrusi 96 kilogramus D.Teišerskytė jau atsikratė 22 kilogramų, vėl segi trumpus sijonus ir avi aukštakulnius, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Gyvenimo būdas“.

Tik nedaugelis moters draugių žino, kad į jos telefoną kartais atskrieja SMS žinutės: „Ar žinai, kur tavo vyras?“

Į piktas apkalbas, kad atsirado varžovė, siekianti užkariauti jos vyro Anatolijaus širdį, parlamentarė stengiasi nereaguoti. „Nuo tokių gandų nepasislėpsi. Iš pradžių mane ištiko šokas. Anatolijus man prisiekė, kad tai netiesa. Manau, tai buvo vienos kaunietės kerštas. Nenoriu sakyti nei jos vardo, nei pavardės. Mes ją atleidome iš darbo. Tą moterį aš pažįstu, nes ji mūsų šeimos bendrovėje „Gabija“ dirbo dešimt metų – matyt, norėjo įgelti“, – pasakojo D.Teišerskytė.

Seimo narė pripažįsta, kad negalėjo likti rami ir abejinga. Reikėjo klausinėti vyro, aiškintis. Ji sako, kad nebūtų nustebusi, jeigu tokie gandai būtų tiesa. Kodėl? „Seime esu jau trečią kadenciją, praėjo aštuoneri metai, kai aš dirbu ne Kaune, o Vilniuje. Suprantu, kad mano vyrui gyventi vienam tikrai nėra saldu. Ačiū Dievui, kalbos apie mano vyro klystkelius – tik gandai. Mano vyras greta jos atrodytų kaip senis. Vis dėlto jam 65 metasi, o jai maždaug triskart mažiau“, – sakė politikė.   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius