Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pompastiškai startavęs „Kadagys“ nepateisino lūkesčių – sekmadienį paskutinė laida

Vasario 21-ąją trankiai TV3 eteryje startavęs tautinių šokių kovų projektas „Kadagys“ netikėtai stabdomas. Sekmadienį numatyta ketvirtoji šou laida bus paskutinė, praneša Žmonės.lt. Iš pradžių planuota, kad laidų bus šešios.
Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė ir Mindaugas Stasiulis
Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė ir Mindaugas Stasiulis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Neringa TV3

„Kadagys“ – televizijų istorijoje unikalus ir netikėtas projektas, savo idėja sužavėjęs dešimtis šokėjų ir subūręs kompetentingą komisiją. Taip buvo pristatomas naujasis tautinių šokių kovų šou.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Trečiosios šou „Kadagys“ laidos akimirka
T.Biliūno nuotr./„Kadagys“

„Kadagio“ premjeros vakarą Žmonės.lt kalbinta šou vedėja, netrukus mama tapsianti Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė sakė: „Projekto, kuris truks šešias savaites, finalo turėčiau sulaukti.“

Varžytis projekte sutiko dešimt talentingų šokių ansamblių, kurių nariai – iš Lietuvos, Latvijos ir Lietuvos lenkų bendruomenės. Tačiau graži idėja, įspūdinga „Kadagio“ premjera ir kitos dvi laidos žiūrovų nesudomino. 

Pompastiškai startavęs projektas turėjo tęstis visą kovą, tačiau jį nuspręsta stabdyti anksčiau.

Žmonės.lt žiniomis, apie tai, kad sekmadienį „Kadagio“ laida bus paskutinė, netikėtai buvo informuoti ir projekto kūrėjai, ir generolai, ir techninis personalas – pastariesiems buvo išsiųsti laiškai su šia žinia.

„Taip, tai bus finalas. Toks TV3 sprendimas“, – Žmonės.lt sakė laidos prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. Plačiau situacijos ji nekomentuoja.

„Absoliučiai taip, laida paskutinė. Galiu patvirtinti, kad bus iš viso keturios laidos“, – Žmonės.lt trumpai kalbėjo „Kadagio“ vedėjas Mindaugas Stasiulis.

Nekomentuoja, kodėl nutraukia laidą

Televizijos atstovai nekomentuoja priežasčių, kodėl stabdomas projektas, tačiau, praktika tokia – brangiai kainuojančių laidų kūrimas nutraukiamas, kai jos nepateisina lūkesčių – nepasiekia aukštų reitingų.

„Projektas sėkmingai vykdė savo pagrindinę misiją – prikėlė tradicijas naujam gyvenimui, atskleidė tautinio palikimo grožį, suvienijo ne tik lietuvius, bet ir kaimyninių šalių atstovus. Džiaugiamės, kad žiūrovai turėjo galimybę mėgautis unikaliu, didžiulio mąsto projektu, puoselėjančiu patriotiškumą“, – Žmonės.lt sakė TV3 atstovė spaudai Erika Vyšniauskaitė.

„Kadagio“ plakatas
„Kadagio“ planuotų 6 laidų datos

TAIP PAT SKAITYKITE: Per tiesioginę šou „Kadagys“ transliaciją kilo gaisras, jo gesinti atlėkė septyni gaisrinės ekipažai

Tautinių šokių kovų „Kadagys“ staigmena – svečias iš Latvijos Lauris Reinikis uždainavo lietuviškai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius