Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pop Ladies“ neigia, kad grupė atsisveikino su Oksana Pikul-Jasaitiene

Lietuviškame pramogų pasaulyje jau kurį laiką aidi kalbos, neva grupės „Pop Ladies“ merginos savo gretose nebenori matyti Oksanos Pikul-Jasaitienės. Įtarimų, kad Oksana nebedainuoja grupėje „Pop Ladies“, kelia tai, jog grupės koncertuose ji išties jau seniai matyta. Vis dėlto pačios „Pop Ladies“ atlikėjos tokias kalbas portalui Žmonės.lt paneigė.
„Pop Ladies“
„Pop Ladies“ / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Pop Ladies“ lyderė Natalija Bunkė, mėgindama prisiminti, kada paskutinįsyk drauge su O.Pikul-Jasaitiene pasirodė scenoje, tikino, kad kartu moterys dainavo prieš dvi savaites.

Natalija Bunkė
Natalija Bunkė

„Neseniai dalyvavome LNK laidos filmavime, taip pat prieš porą savaičių Kaune pasirodėme privataus koncerto metu. Pastarosiomis dienomis Oksanai nepavyko koncertuoti su mumis“, – sakė dainininkė.

Paklausta, kas trukdo O.Pikul-Jasaitienei su „Pop Ladies“ pasirodyti dažniau, N.Bunkė tikino, kad kolegė turi savų reikalų: „Oksana tiesiog ne visada gali su mumis pasirodyti – kartais ji koncertuoja su „Naujosiomis pupytėmis“, kartais skrenda pas vyrą į Krasnodarą. Esame taip sutarusios, kad esant reikalui kreipsimės į pakaitines merginas, kurios gali pakeisti kiekvieną iš mūsų.“

Portalui Žmonės.lt pasidomėjus, ar turi pagrindo gandai, kad O.Pikul-Jasaitienė grupėje – nepageidaujama, N.Bunkė griežtai nukirto: „Jokiu būdu. Tokios kalbos – nesąmonė.“

Tokios pat pozicijos laikėsi ir „Pop Ladies“ narė Katažina Nemycko. „Šie gandai – išoriškai kuriami skandalai. Tokie pletkai – ne mano reikalas“, – sakė ji.

Katažina Nemycko
Katažina Nemycko

Katažina pripažino, kad Oksana išties jau senokai pasirodė kartu su „Pop Ladies“, tačiau nepatogumų grupė, anot K.Nemycko, dėl to nejaučia.

„Taip, Oksana padarė pertrauką. Kur galėjo, ten dainavo, o jei negalėjo – nedainavo. Ne paslaptis, kad turime kitų merginų, kurios važiuoja su „Pop Ladies“ tada, kai viena iš mūsų negali pasirodyti. Man pačiai taip buvo – mane keitė, kai turėjau solinį koncertą“, – pasakojo Katažina.

Vis dėlto konkrečiai prisiminti, kada paskutinįkart O.Pikul-Jasaitienė dainavo su „Pop Ladies“, Katažina negalėjo: „Turiu daug koncertų – ir solinių, ir su choru, ir su „Pop Ladies“. Sunku prisiminti visas datas.“

Prioritetas – šeima ir studijos

Pati Oksana Pikul-Jasaitienė portalui Žmonės.lt sakė, kad paskutinį kartą su „Pop Ladies“ koncertavo daugiau nei prieš du mėnesius.

„Tai buvo gana seniai – ko gero, prieš gerus porą mėnesių. Koncertavome dar prieš man išvykstant į Krasnodarą“, – prisiminti mėgino Oksana.

Kartu koncertavome gana seniai – ko gero, prieš gerus porą mėnesių.

Anot atlikėjos, pasirodyti su „Pop Ladies“ jai trukdo griežtai sudėlioti prioritetai: „Man labai svarbios mano magistrantūros studijos, tai – prioritetas. Taip pat buvau išvykusi pas savo vyrą – šeima man yra pirmoje vietoje. Galiausiai, visą laiką surijo mano pačios grupė – „Naujosios pupytės“. Jai skiriu visą savo dėmesį.“

Pastarąjį kartą grupė „Pop Ladies“ scenoje pasirodė šeštadienį, renginių organizatoriaus Jogailos Morkūno 40-ojo gimtadienio šventėje. Oksana Pikul-Jasaitienė ten irgi nedainavo.

„Pasirodymą praleidau dėl ligos. Nuo pervargimo sutriko imuninė sistema – jau trečia savaitė kaip nenustoju sirgti, o dabar vėl pagavo bacila – vėl turiu temperatūros, kamuoja problemos su limfmazgiais“, – sakė O.Pikul-Jasaitienė.

Paklausta, kaip vertina kalbas, kad ji grupėje „Pop Ladies“ nebepageidaujama, O.Pikul-Jasaitienė tikino nieko apie tai nežinanti: „Jokių žinių apie tai neturiu, niekas man nieko pikta nėra pasakęs. Puikiai sutariame su grupės merginomis. Visos kalbos – iš piršto laužtos. Žmonėms tiesiog reikia apie kažką kalbėti.“

Tačiau, kada gerbėjai išvys Oksaną kartu su grupe „Pop Ladies“ scenoje, kol kas neaišku.

 Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius