-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabangų Editos Daniūtės „BMW X6“ naktį suniokojo vagys

Trečiadienio rytas žinomai šokėjai Editai Daniūtei prasidėjo itin nemaloniai – prie savo namų Kaune, rakinamame kieme palikusi nakčiai automobilį „BMW X6“ ryte rado jį išdraskytą: vagys, norėdami išimti brangiai superkamas tokios markės automobilio lempas, stipriai sugadino visą transporto priemonės priekį.
Vagys iš Editos Daniūtės BMW išlupo žibintus
Vagys iš Editos Daniūtės BMW išlupo žibintus / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Edita Gozzoli

„Išvada tokia – Lietuvoje siaučia vagys ir kol egzistuoja turgeliai, kuriuose galima nusipirkti įvairiausių vogtų detalių, tol tai nesiliaus. Nusipirkau automobilį vasaros pabaigoje, tai nuo to laiko veidrodėliai, rodos, tris kartus buvo išlupti. Kaune vagys juos „gražiai“ išėmė, o Vilniuje nuplėšė su visom „ausytėm“. Šiuo atveju akivaizdu, kad lempų net nemokėjo išimti, todėl visą automobilį sugadino“, – portalui Žmonės.lt sakė apmaudo negalėjusi nuslėpti E.Daniūtė.

Moteris teigė, kad nors ir gaila sugadinto brangaus automobilio, labiausiai ją liūdina psichologinė būsena – nusivylimas ir pasibaisėjimas nesutramdomu vandalizmu.

„Jau geriau jie pas mane būtų atėję, aš jiems būčiau davusi tuos pinigus, kuriuos jie gaus pardavę tas lempas, nes tiek nuostoliai dabar dideli, tiek psichologiškai žmogui tai yra be galo nemalonu“ , – prisipažino ji.

Siautėja nuolatiniai vagys. Nežinau, ar valstybei neužtenka pajėgų, ar mokesčių mokėtojų finansų, ar dar kažkokios kitos problemos.

Paklausta, ar kreipsis į policijos pareigūnus, šokėja teigė būtinai tai padarysianti, nors vilčių, kad bus surasti vagys, teikianti labai mažai. Be to, anot jos, geriausia ką nusikaltėliai padarytų – sugrąžintų lempas, tačiau tai nieko nebepakeistų, mat automobilis negailestingai apgadintas.

„Būtinai kreipsiuosi į pareigūnus, bet dažniausiai tokiais atvejais nieko tai neduoda. Siautėja nuolatiniai vagys. Nežinau, ar valstybei neužtenka pajėgų, ar mokesčių mokėtojų finansų, ar dar kažkokios kitos problemos, bet akivaizdu, kad tai nelabai kam rūpi. Nors šio atvejo nepavadinčiau smulkiu vandalizmu“ , – piktinosi E.Daniūtė.

Automobilį planuoja parduoti

„Susitvarkiusi visą šitą nemalonų reikalą bandysiu automobilį parduoti. Ko gero, teks nusipirkti „Opel“, nes šiam automobiliui net metų nėra, o jau kiek kartų reikėjo taisyti!“ – nusivylusi sakė E.Daniūtė, kuri neslėpė, kad BMW markės automobiliai jai labai patinka, tačiau nenorinti kentėti kas kelerius mėnesius besikartojančių vagysčių.

Paklausta, ar neturi su kuo nors nesuvestų sąskaitų, gal kas būtų norėjęs tokiu būdu už ką nors atkeršyti, žinoma šokėja patikino nemananti, kad taip galėtų būti.

„Tiesiog šių automobilių detales brangiai superka ir tiek. Iš tikrųjų žiauru, kai ryte randi tokį automobilį. Jeigu ji būtų šiaip sudaužyta, tada gal ir pagalvočiau, kad kažkas tokiu būdu kerštauja, o dabar... Matyt, laiko vagims nebuvo, tai išplėšė kaip tik galėjo. Gaila, kad taip vyksta... Reikia turbūt labiau rūpintis jaunimo išsilavinimu ir įdarbinimu – ką aš daugiau galiu pasakyti...“ – svarstė nusivylusi E.Daniūtė.

Asmeninio albumo nuotr./Vagių suniokotas Editos Daniūtės BMW
Asmeninio albumo nuotr./Vagių suniokotas Editos Daniūtės BMW

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius