-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Praeiviai negalėjo patikėti – Aušra Štukytė ir Redita Dominaitytė susikivirčijo dėl vyro

Vieną saulėtą vasaros dieną aktorė Aušra Štukytė sukėlė tikrą sumaištį Vilniaus centre. Įvykį stebėję praeiviai tikrai nenumanė, kad tai buvo naujos „Domino" teatro premjeros – komedijos apie melą „Tiesa" (premjera nuo spalio 9 d.) video klipo filmavimas.
Aušra Štukytė
Aušra Štukytė / Kristinos Marcinkevičienės nuotr.

Vieną gražią vasaros popietę, bare „California“ ramiai laiką leidę vilniečiai tapo neeilinio įvykio liudininkais. Staiga pasirodžiusi ir  įtūžusi aktorė Aušra Štukytė kibo į atlapus taip pat temperamento nestokojančiai Reditai Dominaitytei.

Aistroms užvirus, ant žemės su visa staltiese lėkė indai bei virto stalai. Ir visa tai dėl mylimo vyro, kurio vaidmenį naujame spektaklyje atlieka aktorius Algirdas Dainavičius. Taip buvo vienas iš epizodų filmuojant komedijos „Tiesa" vaizdo klipą. Tokių aistrų, santykių aiškinimosi peripetijų bei netikėtų siužeto vingių naujajame spektaklyje tikrai netruks.

Kristinos Marcinkevičienės nuotr./Filmavimo akimirka
Kristinos Marcinkevičienės nuotr./Filmavimo akimirka

„Melas gali būti kenksmingas, griaunantis žmonių gyvenimus ir santykius. Tačiau mūsų spektaklyje melas žiūrovams sukels tik šypsenas“, - apie naujausią „Domino“ teatro premjerą, komediją „Tiesa“, sakė spektaklio režisierius Marcin Slawinski.

Komedijos premjera „Domino“ teatre įvyks spalio 9 dieną. Spektaklis pastatytas pagal prancūzų romanisto ir dramaturgo Florian Zeller pjesę. O komedijoje charizmatiškus ir dinamiškus vaidmenis atliks visiems puikiai pažįstami aktoriai: Darius Auželis, Evaldas Jaras, Neringa Varnelytė, Redita Dominaitytė, Aušra Štukytė, Algirdas Dainavičius, Lina Rastokaitė ir dar vienas itin populiarus aktorius, kurio tapatybė kol kas neatskleidžiama. 

Kristinos Marcinkevičienės nuotr./Filmavimo akimirka
Kristinos Marcinkevičienės nuotr./Filmavimo akimirka

Mišelis ir Laura, Paulius ir Alisa – dvi vidutinio amžiaus poros siejamos tvirtų draugsytės ryšių. Tačiau Alisa nebegali pakelti kaltės jausmo. Ji nori atskleisti savo vyrui, kad turi romaną su jo geriausiu draugu Mišeliu. Tačiau Mišelis nori išvengti tiesos... Jis nelinkęs atsisakyti patogaus dvigubo gyvenimo: aistringos meilužės Alisos ir išmintingos žmonos Lauros. Galima tik įsivaizduoti jo nuostabą, kai jis sužino, kad Laura turi romaną su Pauliumi. Nejaugi tai tiesa? Mišelis išsigandęs ir supykęs nuskuba pas savo žmoną atskleisti visų kortų. Tačiau tik tada jis suvokia, kad buvo įviliotas į painias pinkles, privertusias jį patį atskleisti savo neištikimybę. 

Kristinos Marcinkevičienės nuotr./Filmavimo akimirka
Kristinos Marcinkevičienės nuotr./Filmavimo akimirka

„Domino“ teatro komedija apie melą „Tiesa“ atskleis, kaip netgi didžiausias melo meistras gali tapti savo manipuliacijų auka. „Daug žmonių žiūrėdami spektaklį galvos apie save, savo artimuosius, draugus, apie meilę, pasitikėjimą ir garbę. Rimtus dalykus įvilksime į smagų komedijos rūbą“, - apie būsimą spektaklį sakė režisierius M. Slawinski.

Atskleisti tiesą? Ar ją nutylėti? Geriau pripažinti neištikimybę ar mėgautis nežinojimo palaima. Įtampos kupina komedija „Tiesa“ – apie žmonių santykius, meilės keturkampius ir  tai, kaip po spindinčiu draugystės paviršiumi slypi melas, kuriame pasiklysta tiek personažai, tiek žiūrovai.

Kristinos Marcinkevičienės nuotr./Aušra Štukytė
Kristinos Marcinkevičienės nuotr./Aušra Štukytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius