-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prasideda atranka į grožio konkursą „Mis Lietuva 2014“

„Jei Pelenė nebūtų išdrįsusi ateiti į puotą, ji netaptų karaliene!“ – su tokiu šūkiu startuoja nauja atranka į didžiausią ir svarbiausią šalies grožio konkursą – „Mis Lietuva 2014“.
2013-ųjų Mis Lietuva Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė
2013-ųjų Mis Lietuva Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė / „Lietuvos ryto TV“ nuotr.

Konkurso finale merginos kovos ne tik dėl gražiausios lietuvaitės titulo – nugalėtoja laimės unikalią galimybę atstovauti Lietuvai pasauliniuose grožio konkursuose: „Mis Pasaulis 2014“ („Miss World 2014“) ir  „Mis Visata 2014“ „Miss Universe“.

„Mis Lietuva“ karūną kasmet laimi merginos, kurios ne tik spinduliuoja savo moteriškumą ir grožį, bet yra ir pakankamai drąsios, kad leistų aplinkiniams tą grožį pamatyti.

„Lietuva dažnai vadinama gražiausių merginų šalimi. Tikiu, kad grožis užkoduotas moters prigimtyje. Mažos mergaitės puošiasi mamos drabužiais ir slapčia svajoja, kad užaugusios taps grožio karalienėmis. Įdomu tai, kad „Mis Lietuva“ karūną kasmet laimi merginos, kurios ne tik spinduliuoja savo moteriškumą ir grožį, bet yra ir pakankamai drąsios, kad leistų aplinkiniams tą grožį pamatyti ir įvertinti,“ – mintimis apie artėjantį konkursą dalinasi komisijos pirmininkas, „Kristiana“ tinklo savininkas Benas Gudelis.

Šių metų konkurse kviečiamos dalyvauti visos – netekėjusios, žavios, drąsios, besimokančios, studijuojančios ar diplomą jau turinčios merginos, kurioms nuo 18 iki 25 metų. Merginos, kurios išmušus lemtingai valandai nenori likti tarp moliūgų, jau dabar turėtų suskubti pildyti „Mis Lietuva 2014“ anketą www.mislietuva.lt

Jūs galite būti viena iš 16 finalininkių – pildykite anketą ir tapkite grožio karaliene!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius