-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prie gausaus projekto „Šok su manimi“ žvaigždžių prisijungė ir Marius Kiltinavičius

Marius Kiltinavičius geriau yra pažįstamas kaip grupės „Neo“ narys, šiek tiek kaip „Tornado“ krepšinio mokyklos treneris ir dar visai niekam nežinomas kaip naujojo TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvis.
Marius Kiltinavičius ir Eglė Straleckaitė
Marius Kiltinavičius ir Eglė Straleckaitė / TV3 nuotr.

Kaip ir jo būsimi konkurentai, Marius po truputį savo vasarą paaukojo pirmai pažinčiai su pramoginiais šokiais. Pradėjęs nuo treniruočių Kaune, vėliau jis šokių mokytojų Violetos ir Rolando Burneikių buvo „ištremtas“ į šokių stovyklą.

„Gyvendamas tarp profesionalių šokėjų turėjau priimti jų diktuojamas taisykles. Šokdavau net po aštuonias valandas per dieną. Reikėjo anksti keltis bėgioti. O aš esu užkietėjęs miegalius, tai dažniausiai pramiegodavau. Už tokį prasižengimą treneris man rašydavo minusus, o tai reiškė nuobaudą, už kurią turėdavau dar papildomai šokti“, – su šypsena pasakoja Marius.

Atlikėjui repetuoti „Šok su manimi“ projektui padeda klubo „Tvistas“ šokėja Eglė Straleckaitė. Mažutė šviesiaplaukė mergina prisipažįsta, kad Marių jai dažnai reikia drausminti.

„Jį reikia laikyti už trumpų vadeliu. Jei užvedi jo varikliuką, – jis dirba dirba, bet jei jau išleidi jį trumpoms atostogoms ar koncertiniam turui, tai vėl sugrąžinti į salę dažniausiai būna sunku. Juokingiausia, kad jis vis dar neskiria lotynų Amerikos šokių nuo klasikinių. Kai pasakau kokį šokį dabar repetuosime, tai jis klausia: „Tai su kokiais batais šokti?“ Mat lotynų Amerikos šokiams skirti batai matinės odos ir ant paaukštinto kulno, o klasikinių šokių – lakiniai. Taigi šiuos šokius Marius skiria pagal tai, su kokiais batais juos reikia šokti“, – juokiasi Eglė.

Šokių linksmybės ir intrigos – jau naujajame TV3 sezone nuo rugpjūčio 24 dienos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius