Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš 8 metus kaklą tatuiruote papuošusi Monika Račiūnaitė: „Tikiuosi, kad ji ne paskutinė“

Sakoma, kad pasidarius vieną tatuiruotę, negali sustoti ir vis galvoji, kurią dar kūno vietą papuošti. Su tuo sutinka ir dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus žmona Monika Račiūnaitė (24). Jaunos mamos kaklą puošia tatuiruotė su užrašu „Sweetie“ ir Monika neatmeta galimybės greitu laiku pasidaryti dar vieną.
Monika Račiūnaitė
Monika Račiūnaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Šią tatuiruotę pasidariau seniai, kai man buvo 16 metų. Tatuiruotės mane žavi, todėl tikiuosi, kad tai nėra vienintelė ir paskutinė“, – portalui Žmonės.lt pasakojo manekenė. Paklausta, kodėl pasirinko būtent tokią tatuiruotė, M.Račiūnaitė sakė, kad tai buvo paauglystės laikotarpis, kai viskas atrodė miela ir žavu, todėl ir pasirinko tokį žodį.

Monika sutinka su pasakymu, kad pasidarius vieną, visada norisi daugiau – tai tarsi užkrečiama. „Aš labai norėčiau dar vienos. Sakoma, kai pasidarai vieną, tada norisi dar vienos, todėl tikiu, kad ateityje ir pasidarysiu“, – atviravo M.Račiūnaitė.

Nors Monika tatuiruotę turi jau ilgą laiką, moteris vis slėpdavo ją po jos plaukais, o dabar, nusikirpus plaukus, – ji tapo visiems matoma. Ar trukdo jai kaip modeliui ši tatuiruotė ir galbūt dėl jos sulaukia priekaištų iš dizainerių? „Žinoma, kad trukdo, tačiau jei noriu, tai ir pasidarau, kas man patinka. Tikrai neatsisakyčiau pasidaryti kitos dėl darbo“, – tikino žinomas modelis.

Paklausta, kokia galėtų būti kita tatuiruotė, Monika teigė, kad nebenorėtų kokių nors užrašų ar ko nors panašaus, ką turi dabar. Ji mieliau pasirinktų kokį nors simbolį ir kaip teigė, tas simbolis turėtų prasmę, kurią žino tik ji pati.

Monikos Račiūnaitės tatuiruotė
Monikos Račiūnaitės tatuiruotė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius