-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pripsas planuoja žygį per Alpes ir ieško porininkės

Rolandas Vilkauskas, viešojoje erdvėje labiau žinomas Pripso vardu, sumanė paminėti savo pabėgimo Į Vakarus (Italiją) dvidešimtmetį, teigiam išplatintame pranešime spaudai.
Pripsas
Pripsas / Irmanto Gelūno/„15min.lt“ nuotr.

2010 m. sukanka lygiai dvidešimt metų, kai fotomenininkas, modelis, italų virtuvės žinovas ir šiaip linksmų plaučių vyrukas perkopė Alpes (buvusios Jugoslavijos pusėje) ir atsidūrė picos tėvynėje.

Tai buvo SSRS ir „geležinės uždangos“ laikai, kai džinsai ir kramtomoji guma vadinti deficitu. Rizikuodamas sveikata ir net gyvybe, jis įveikė Alpes ir pasiekė taip trokštamą Italiją. Norėdamas tinkamai paminėti šią datą, Pripsas ruošia projektą „Pripso laisvės žygis per Alpes“ ir ieško…bendrakeleivės. Pasak projekto sumanytojo, tai turėtų būti „drąsi, stipri, daug nevalganti, gerai išauklėta ir, žinoma, graži bei fotogeniška mergina“. Apie nevalgymą fotomenininkas turbūt juokavo, kaip jam būdinga, tačiau tai, kad organizuojamas žygis – faktas.

 Todėl netrukus bus paskelbta oficiali registracijos pradžia toms, kurios norėtų išbandyti save žygyje per Alpes su Pripsu. Linksmai. Įdomu, kokį prizą laimės ta mergina, kuri pasiryš dalyvauti? Gal erotinę fotosesiją? Pripsas kol kas neatskleidžia visų smulkmenų, tačiau garantuoja, kad nuobodžiauti tikrai neteks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius