Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Progos akis paganyti į „Formulės-1“ bolidą nepraleido ir garsenybės

Trečiadienio popietę nepabūgę lietaus šalia Konstitucijos prospekto stebėti lenktynininko Davido Coulthardo rinkosi ir lietuviškosios garsenybės.
Renata Mikailionytė
Renata Mikailionytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Garsaus lenktynininko šou susidomėjo verslininkai Kęstutis Verslovas, Žilvinas Grigaitis, manekenė, modelių agentūros „Image Group“ bendraturtė, festivalio „Mados infekcija“ prodiuserė Renata Mikailionytė, didžėjai Ignas ir Jovani, dainininkas Egidijus Dragūnas – Selas ir kiti.

Ne gerbėjai, bet domisi

Lietuvos mados pasaulyje gerai žinoma R.Mikailionytė „15min“ pasakojo žiūrėdavusi „Formulės-1“ lenktynes draugų būryje. „Žiūrėdavome lenktynes, nes draugai – gerbėjai. Savo favorito neturiu, bet man patinka ta aistra, greitis. Manau, tai labai rimtas sportas. O šis renginys puikus, juk susidomėjo tiek žmonių, tik labai gaila, kad šiandien lyja“, – šypsojosi buvęs modelis.

Viganto Ovadnevo nuotr./Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis

Verslininkas Ž.Grigaitis sakė esąs netiesioginis „Formulės-1“ lenktynių gerbėjas. „Teko lankytis net penkiose lenktynėse. Nesu toks didelis gerbėjas, kaip buvau anksčiau, bet teko pabūti ten.  D.Coulthardas – tikra žvaigždė gimtojoje Didžiojoje Britanijoje. Prieš 8-erius metus Monte Karle esu buvęs visai šalia jo. Jis labai šaunus žmogus, turintis daug charizmos“, – susižavėjimo neslėpė vyras. Ž.Grigaitis intrigavo, kad po trečiadienio vakarą vyksiančio „Red Bull Speed Avenue“ afterparty vakarėlio, galbūt turės ir daugiau ką papasakoti apie garsų sportininką.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas

Šiek tiek į renginį pavėlavęs Egidijus Dragūnas – Selas teigė nesąs rimtas „Formulės-1“ gerbėjas, tačiau sakė kartais leidžiantis sau pasimėgauti greičiu važinėdamas kartingais. „Kartais pažiūriu „Formulę-1“. Anksčiau ypač sirgau už Michaelį Schumacherį. Deja, D.Coulthardo nepalaikiau“, – juokavo E.Dragūnas. Jis pasakojo lankęsis „Formulės-1“ lenktynėse Monake, iš kur parsivežė neišdildomų įspūdžių.

D.Coulthardas –  viena legendų

Renginį vedęs Mindaugas Stasiulis trečiadienio popietę įkūnijo „blogąjį lenktynininką“ Saulėną, tačiau pats tikino realybėje esąs visiška priešingybė – tvarkingas vairuotojas. „Kai prieš porą metų nusipirkau naują mašiną, visi klausinėjo, kiek ji traukia. Net nežinojau, nes nelakstau. Kartą gyvenime esu užsižaidęs – pavažiavau 170 km/h, bet labai trumpai, supratau, kad važiuoju per greitai“, – apie asmeninę patirtį pasakojo M.Stasiulis.

TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis
Mindaugas Stasiulis

Jis teigė anksčiau domėjęsis „Formulės-1“ lenktynėmis. „Už „Ferrari“, už Šumį sirgau. Bet kai jis nuolat pradėjo laimėti, atėjo tas laikas, kai pasidarė nuobodu. Jau kokie 4-eri metai, kai žinau, kas ten dedasi, bet nebesu tas, kuris keliasi iš ryto ir lekia prie televizoriaus žiūrėti „Formulės-1“. O gal čia ir dėl laiko trūkumo...“, –  svarstė renginio vedėjas.

M.Stasiulis teigė vertinantis D.Coulthardą kaip legendinę lenktynių figūrą. „Tai viena iš pavardžių, kurių su niekuo nesumaišysi. Jis tikrai puikiai tinka šią sporto šaką pristatyti Lietuvai. D.Coulthardo pavardė – tarp garsiausių, Juolab jis labai labai komunikabilus ir malonus žmogus“, – gyrė M.Stasiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius