-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Projekte „2 minutės šlovės“ visus pribloškė visaginiečių duetas

Praėjusį sekmadienį tiesioginiame LNK eteryje antrą sezoną startavęs projektas „2 minutės šlovės“ stebino Lietuvoje dar neregėtais talentais. Laidoje pasirodę du visaginiečiai Ana Koklejeva ir Dmitrijus Šumila atliko tokį akrobatinį pasirodymą, po kurio žado neteko visi komisijos nariai, o du iš jų – Arūnas Valinskas ir Violeta Tarasovienė – plojo atsistoję.
Ana ir Dima
Ana ir Dima / LNK nuotr.

„Matau Jus finale, duok Dieve, kad visi pasirodymai šiame šou būtų tokie stiprūs“, – po dueto pasirodymo kalbėjo komisijos pirmininkas Algis Ramanauskas. Šiemet vykusiose pasaulio sportinės akrobatikos čempionato mišrių porų varžybose šeštąją vietą užėmusi pora buvo vienintelė, kuriai tą vakarą visi keturi komisijos nariai ištarė „taip“. Tai reiškia, kad analogo Lietuvoje neturinčios Visagino akrobatikos mokyklos auklėtiniai pateko į antrąjį projekto „2 minutės šlovės“ etapą ir pasirodys finale.

Tačiau talentingų žmonių Visagine yra ir daugiau. Toje pačioje laidoje žiūrovai galėjo išvysti Visagino pažibą „beatboxerį“ Vaidą, kuris atvyko priminti, kad talentų yra ir mažuose Lietuvos miesteliuose. Tai bandė įrodyti ir laidoje dalyvavusi šokių grupė „UHM“ iš Utenos, deja, sulaukusi ne itin palankaus Violetos Tarasovienės vertinimo.

Savo talentus laidoje parodė ir komisijos nariai. Štai Arūnas Valinskas, drauge su keliais asistentais pasikvietęs laidos žiūrovę, parodė savo gebėjimą hipnotizuoti žmones. Tiesa, vėliau paaiškėjo, kad tie asistentai – tai magijos teatro „DiArchy“ aktoriai.

Kitoje laidoje savo iki šiol niekam neatskleistą talentą ketina parodyti ir Violeta Tarasovienė. Kuo mus nustebins ši itin griežta komisijos narė ir kokius ypatingus gebėjimus turi nauji projekto dalyviai, žiūrėkite laidoje „2 minutės šlovės“ sekmadienį 19 valandą tik per LNK.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius