Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projekte „Lietuvos talentai“ – saldus Marijono Mikutavičiaus bučinys Rūtai Ščiogolevaitei

Visuomet netikėtas ir įspūdingas TV3 televizijos projektas „Lietuvos talentai“ šį sekmadienį 19.30 val. net tik privers žiūrovus aikčioti iš susižavėjimo, bet ir ne kartą sulaikyti kvėpavimą. Dalyviai rengia stulbinančius ir nepakartojamus pasirodymus.
Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmą kartą TV3 „Lietuvos talentų“ istorijoje griežtoji teisėja Rūta Ščiogolevaitė, išklausiusi dainuojančio klaipėdiečio, viešai prisipažino nuo šiol turinti svajonę.

„Kol mano kolegos tau sakys „Taip“, aš pasakysiu, kad noriu sudainuoti dainą. Kartu su tavimi. Duetu“, – devyniolikmetį Jurijų Veklenko nustebins teisėja. Jurijus, vos pasirodęs „Lietuvos talentų“ atrankose, buvo pavadintas lietuviškuoju Timberleiku. Išskirtinio balso jaunuolis tokios garbės kratosi, bet prisipažįsta, kad jam malonu.

„Nežinau, ar dainuoju geriausiai, bet tai daryti man labai patinka. Draugai paragino ateiti į atrankas. Draugai ir nesuklydo“, – gavęs teisėjų ir publikos pripažinimą šypsosi kuklusis dainininkas, kantriai laukęs savo pasirodymo TV3 projekto „Lietuvos talentai“ užkulisiuose. Jurijus ne vienintelis sulaukęs teisėjų ovacijų. Tiesa, kai scenoje pasirodė šarvais pasipuošę „Antikos kario“ nariai, Rūta prisislinko arčiau Marijaus, o kai išsprūdęs kardas skriejo link teisėjų, ne juokais išsigando ir Adolfas Večerskis.

„Jūs norėjote nudobti vieną iš mūsų ir taip įrodyti, kad esate tikrame mūšio lauke?“, – sunerimęs klausė Adolfas. Panikos apimtą Rūtą dar paerzino ir Marijonas. Tiesa dėl savo pokšto jam teks kolegės atsiprašyti saldžiu bučiniu.

Karštas, nenuspėjamas ir stulbinantis TV3 projekto „Lietuvos talentai“ vakaras, jau šį sekmadienį 19.30 ir tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius