Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projekte „Šok su manimi“ Donatui Chlebinskui komisijos nariai ir toliau žarsto liaupses

Šeštadienio vakarą TV3 televizija tiesiogiai transliavo šeštąją projekto „Šok su manimi“ laidą, kurios metu netrūko netikėtumų, intrigų ir gražių vaizdų. Ypatingą pasirodymą žiūrovams ant parketo pademonstravo projekto naujokai Gintarė Slausgalvienė ir būsimas gydytojas Donatas Chlebinskas, sušokę fokstroto stiliaus šokio kompoziciją.
 Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė
G.Slausgalvienė ir D.Chlebinskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Šok su manimi

Pora nustebino žiūrovus savo plastika ir subtilumu bei akrobatiniais triukais. Sužavėta liko ir projekto komisija.

„Mėgavausi tuo, ką mačiau“, – sakė naujokas komisijos gretose Žilvinas Grigaitis.

„Jeigu jūs gydote taip pat gerai, kaip šokate, tai aš pirma eilėje prie jūsų kabineto“, – savo vertinimus pažėrė kviestinė komisijos narė aktorė Larisa Kalpokaitė.

Komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas savo ruožtu pridūrė, kad pasirodymas buvo itin stilingas.

„Kad Donatas – puikus šokėjas, paaiškėjo dar praėjusią laidą. Pagrindinis konkurentas jums projekte būtų tik Dominykas (aktorius Dominykas Vaitiekūnas – aut.past.). Visi kiti nuo jūsų smarkiai atsilieka“, – gražių žodžių šokėjams negailėjo net aštria kritika nuolat pasižyminti vertintoja Edita Daniūtė. G.Slausgalvienės ir D.Chlebinsko pasirodymą komisijos nariai įvertino maksimaliai – viso pora iš komisijos gavo keturiasdešimt balų.

***

Susumavus dviejų savaičių žiūrovų ir komisijos balsavimo rezultatus šeštosios „Šok su manimi“ laidos lyderiais tapo pirmąją vietą užėmę Dalia Michelkevičiūtė ir Olegas Koliakinas. Antroji vieta laidoje teko Justinos Žemaitytės ir Dominyko Vaitiekūno porai, trečiąja vieta tenkinosi Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė. Iš projekto negrįžtamai pasitraukti teko mažiausiai žiūrovų ir komisijos narių palaikymo sulaukusiai Daivos Anužytės ir Artūro Kryžiaus porai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius