-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prudnikovaitė: ar Milius apie mane jau ką nors sakė?!

Naujienų portalui 15min.lt operos solistė Ieva Prudnikovaitė papasakojo apie darbą viename populiariausių teatrų Europoje ir prasitarė, kas sieja su kolega Jeronimu Miliumi.
Ieva Prudnikovaitė
Ieva Prudnikovaitė džiaugiasi Lietuvoje galėsianti pabūti iki balandžio pabaigos. / Festivalio organizatorių nuotr.

Pasibaigus populiariam muzikiniam Lietuvos televizijos projektui „Triumfo arka“, operos solistė Ieva Prudnikovaitė buvo dingusi kaip į vandenį. Jokių interviu, jokių reportažų per TV. Pasirodo, mergina jau nuo sausio pradžios triūsė Eseno (Vokietija) operos teatre.

Buvusi „Triumfo arkos“ dalyvė pasakojo, kad teatras, kuriame dirba, išrinktas metų teatru vokiškai kalbančiose šalyse.I.Prudnikovaitė: Vokietijoje draugų neieškau. Bendrauju su tautiečiais, italais ar slaviško kraujo turinčiais žmonėmis.

„Jie kviečiasi tik geriausius, aukštas lygis. Teatro scena yra ketvirtoji pagal dydį Europoje. Iš pradžių ji mane gąsdino“, – kalbėjo Ieva.

Esą jai, kaip pradedančiai dainininkei, tokia darbo vieta yra itin gera. „Masteliai yra kitokie nei Lietuvoje. Tai įpareigoja, pečius užgula didelė atsakomybė, tačiau su ja susitvarkiau“, – pasakojo mergina.

Pajuto darbdavio meilę

I.Prudnikovaitė pirmąja premjera Eseno operos teatre džiaugėsi jau sausio 31-ąją. „Buvo

„Scanpix“ nuotr./Jeronimas Milius
Užkulisiuose kuždama apie kruopščiai slepiamą I.Prudnikovaitės ir J.Miliaus romaną.

Aleksandro Borodino pastatymas „Kunigaikštis Igoris“. Viskas pavyko, o ir kritikai buvo man palankūs“, – džiaugėsi Vladimiro Prudnikovo dukra.

Paklausta, ar darbą Esene rado pati, ar buvo pakviesta, I.Prudnikovaitė tikino pasinaudojusi savo agento patarimu ir dalyvavusi atrankoje. „Agentas pasiūlė nuvažiuoti į perklausą. Aš nuvažiavau, sudainavau ir vokiečiai man pasiūlė kontraktą. Šį sezoną manęs laukia dar vienas pastatymas“, – pasakojo buvusi „Triumfo arkos“ dalyvė.

Ieva 15min.lt kalbėjo, esą jos darbdavys labai myli dainininkus, dėl jų labai stengiasi. Mergina mano, kad dėl darbdavio, turinčio tokį požiūrį, jai labai pasisekė. „Jis stengiasi, kad tiktų dainininkams repertuaras, bando neperspausti mūsų“, – kalbėjo pašnekovė.

Draugų neieško

I.Prudnikovaitė tvirtino nejaučianti nei įtampos, nei konkurencijos iš vokiečių pusės. „Visas solistų ansamblis ir kiti darbuotojai maloniai bendrauja, pilni pasiūlymų, visi paslaugūs, tačiau mentaliteto skirtumų yra“, – pasakojo Ieva.Man pirma reikia pasidomėti, ką mums su Milium čia reikia sakyti. Kol kas dar nesusitarėm, – prasitarė Ieva.

Nors mergina ir nesiskundžia vokiečių šaltumu, sako, kad kur kas maloniau bendrauti su lietuviais, latviais, italais ar slaviško kraujo turinčiais žmonėmis. „Vokiečiai man atrodo labai susikaustę“, – pasakojo Ieva.

Geri operos solistės draugai gyvena Esene, o ir kolegos iš Lietuvos dažnai svečiuose apsilanko. Todėl mergina kontaktų Vokietijoje neieško.

Prudnikovaitė + Milius = ?

Paklausta, kas sieja su kolega J.Miliumi, I.Prudnikovaitė sutriko ir po akimirkos pradėjo kvatoti.

„Nejuokaukit! O Miliaus apie mane jau klausėte? (Juokiasi.) Man pirma reikia pasidomėti, ką mums čia reikia sakyti. Kol kas dar nesusitarėm“, – intrigavo operos solistė.

Mergina pasakojo apie vakar vykusį koncertą Minske, kur dalyvavo visi „Triumfo arkos“ dalyviai. „Įsivaizduojat?! Ir ten sulaukėm tokių pačių klausimų“, – juokėsi mergina.

Dainininkė 15min.lt prasitarė, kad su Jeronimu maloniai bendrauja ir esą jis yra nuostabus žmogus. „Tiek tegaliu pasakyti, o daugiau nieko nepasakosim“, – užtikrino I.Prudnikovaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius