Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Cicinas vestuvėms laiko neturi

Lietuvos estrados princu vadinamas Rytis Cicinas dirba tiek daug, kad net neturi laiko vestuvėms su kūdikio besilaukiančia drauge Neringa Kavaliauskaite.
Rytis Cicinas su mylimąja Neringa Kavaliauskaite
Rytis Cicinas su mylimąja Neringa Kavaliauskaite / „Scanpix“ nuotr.

Pasaulį krečiant ekonomikos krizei R.Cicinas laikosi principo: reikia daug dirbti. Jis įrašė kompaktinį diską „Įsimylėti taip paprasta“, rengia koncertus ir stengiasi, kad jo mylimajai nieko netruktų. Moteris nedirba, todėl ją išlaikyti – draugo pareiga, rašo „Lietuvos ryto“ savaitgalinis priedas „Gyvenimo būdas“.

Daug dainų apie meilę sukūręs 34 metų dainininkas įsitikinęs, kad įsimylėjimą žmonės išgyvena skirtingai. Vieniems šis jausmas – tik žavinga akimirka, o kitiems – nelengvas kelias tikros meilės link. Pats R.Cicinas – už meilę, patikrintą laiko. Su 28 metų N.Kavaliauskaite, po širdimi trečią mėnesį nešiojančia kūdikį, jis draugauja jau dvylika metų.

Būsimoji tėvystė nepakeitė R.Cicino įpročių. Po Naujųjų metų jis trims savaitėms su šokių kolektyvu „Rokada“ išvyks į Tailandą. Šioje šalyje žiemą jis atostogaus jau ketvirtą kartą. „Gyvenimo būdas“ rašo, kad Patajos kurorte lietuvis ne tik mėgausis jūrų gėrybių patiekalais, apsilankys transvestitų šou, bet ir užsuks į siuvyklą, kurioje bus siuvami puošnūs apdarai jam ir šokėjoms.

Kol draugas koncertuos ir ilsėsis Tailande, būsimoji motina ruošis gyvenimo permainoms. Neringai ketina padėti Kazlų Rūdoje gyvenanti Rasa Cicinienė. Žinia, kad ji kitąmet taps močiute, moterį labai sujaudino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius