Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Radiocentro“ apdovanojimą Mamontovas išmetė į upę (video)

Ne vieną apdovanojimą pelnęs atlikėjas Andrius Mamontovas prieš keletą savaičių gautą „Radiocentro“ apdovanojimą išmetė į upę.
A.Mamontovas
Andrius Mamontovas / „Scanpix“ nuotr.

„Neturiu, ką pasakyti. Tegul komentuoja kiti“, – 15min.lt sakė atlikėjas. RC vadovai taip pat kol kas nekelia telefono ragelio. O oficialioje radijo stoties svetainėje atsirado toks įrašas: „Kas tai galėtų būti – bajeris, pamišimas ar kažkieno gudri apgaulė?“ Neva, supraskite, kažkas negražiai pajuokavo? 

Filmuotą medžiagą, kurioje matosi, kaip apdovanojimas metamas į upę, galima rasti A.Mamontovo „Facebook“ ir „Frype“ profiliuose. Pastarajame socialiniame tinkle vaizdo įrašą patalpino pats muzikantas, po juo parašydamas: „Po daugelio metų tai bus tikra archeologijos mįslė :).“

Tarp gerbėjų komentarų galima rasti priminimą apie paties A. Mamontovo sausio 29 d. parašytą žinutę, kurioje jis dėkoja už jį balsavusiems gerbėjams, tuo pačiu paaiškindamas savo priešišką poziciją RC apdovanojimų atžvilgiu.

„Ačiū visiems, kas balsavote už mane RC, tik neaišku, kodėl radiocentras mane nominavo, nes grojamiausių metų dainų šimtuke nėra nei vienos mano dainos, o Geltona.Žalia.Raudona. iš vis buvo atmesta, kaip „nepakankamai gera eteriui“...“ (Kalba netaisyta – 15min.lt)

15min.lt kviečia skaitytojus pasižiūrėti šią vaizdo medžiagą.

VIDEO: apdo vanojimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius