-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Radistas“ Jonas Nainys ir vėl pralaimėjo lažybas – savaitę vaikščios su priklijuotomis blakstienoms

Radijo stoties „Zip FM“ laidų vedėjai Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys ir toliau tęsia ketvirtadienio laidos „Radistai“ tradiciją ir vykdo keisčiausias ir labai moteriškas užduotis. Prieš porą savaičių pralaimėjęs nagus prisiaugino R.Mackevičius, o praėjusią savaitę strigus dėvėti privalėjo pralaimėjęs Jonas Nainys. Tačiau dabar pastarasis visą savaitę privalės praleisti su ilgomis blakstienomis.
Jonas Nainys
Jonas Nainys / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Jonas Nainys
Jonas Nainys

Daugiau nei dešimt minučių laidos klausytojai buvo kviečiami skambinti ir pareikšti savo nuomonę, kuris – Rolandas ar Jonas – turėtų prisiklijuoti blakstienas. 30 klausytojų atidavė savo balsus: 19 už tai, kad Jonas prisiklijuotų blakstienas, ir 11 už tai, kad šią procedūrą išmėgintų Rolandas.

„Ačiū visiems 19-ai, kurie pasirinko teisingai“, – Rolandas dėkojo klausytojams, kurie nulėmė, kad būtent Jonas šią savaitę „mėgausis“ šiuo moterišku atributu.

Pasirodžius, grožio ekspertei, Jonas buvo paguldytas ant specialaus stalo ir jam priklijuotos antakius siekiančias blakstienas. Tiesa, prieš procedūrą J.Nainys tikino, kad procedūros ne tik nebijo, bet net ir nekantraudamas laukia. „Su blakstienomis reiks būti savaitę, o jei patiks – būsiu ilgiau“, – jokavo Jonas kol jam buvo klijuojamos blakstienos.

Jonas Nainys
Jonas Nainys

Procedūros, kuri truko apie pusantros valandos, metu Joną kartas nuo karto kalbino Rolandas. Kolegos paklaustas, kaip jaučiasi jis trumpai tarstelėjo: „Jaučiu, kaip sunkėja akys. Jausčiausi geriau, jei būtų padažytos lūpos“. Tuomet Rolandas radijo eteryje pažadėjo, kad Jonas būtinai pasidažys ir jas.

Pabaigus klijuoti blakstienas, Jono reakcija buvo trumpa: „Oh my god (liet. o mano Dieve)“. Tuomet jis patikino, kad procedūra nebuvo pati maloniausia.

„Jaučiuosi... tarsi moteris. Procedūra nėra pati maloniausia, nes labai akys nepratusios, ašaroja, – tikino Jonas ir pridūrė. – Ką čia džiaugiuosi, lažybos yra lažybos“. Tiesa, kad J.Nainys labiau pajustų moterišką vasią, jam raudonai buvo padažytos lūpos.

Tiesa, su priklijuotomis blakstienomis Jonas pasirodys ir radijo stoties rengiamame festivalyje Dubingiuose – „Radistai Village’13“.

Žmonės.lt skaitytojams primena, kad Jonas ir Rolandas laidoje susilažino, kuris geriau pažįsta moteris ir kam reikėtų labiau įsigilinti į tai, su kuom susiduria moterys, norėdamos būti gražios. Radijo klausytojai kiekvienoje kovoje yra teisėjai ir jie nusprendžia, kas pralaimi lažybas ir įvykdyti nuobaudą. Primename, kad praėjusią savaitę, J.Nainiui-Jovani pralaimėjus, jis savaitę turėjo dėvėti stringus.

Jonas Nainys su grožio specialiste Inga
Jonas Nainys su grožio specialiste Inga

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius