Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Radistas“ Jonas Nainys vietoj komplimentų žmonai palieka raštelį su patiekalo receptu

Tapęs labai populiarus ir atpažįstamas po televizijos šokių projekto „Šok su manimi“ Jonas Nainys, arba Jovani iš radijo stoties ZIP FM, turi šimtus tūkstančių gerbėjų – radijo laidos „Radistai“ klausytojų. Tai didžiausią auditoriją – jaunimo iki 25 metų – turinti radijo laida, kurioje Jonas kartu su kolega Rolandu „išdūrinėja“ žmones.
Jonas Nainys-Jovani
Jonas Nainys-Jovani / Stop kadras


„Dirbdamas laidoje aš esu personažas, gyvenime aš – visai kitoks“, – tikina jis naujame ir paskutiniame projekto „Žymūs vyrai apie moteris“ videosiužete. Būtent toks – atviras, nuoširdus, paprastas, nebijantis pasirodyti švelnus ir be galo susižavėjęs savo žmona Simona – J.Nainys yra kas dieną. Toks jis yra ir šiame reportaže:

VIDEO: „Žymūs vyrai apie moteris“

Pasakodamas apie savo darbą (radijo laidų, renginių vedimą, didžėjavimą naktiniuose klubuose),  kurio pagrindinis įrankis yra jo balsas, o svarbiausia veikla – bendravimas su publika, Jonas prisimena vaikystę. Pasirodo, tuomet jis visko bijojo ir buvo itin nedrąsus. „Man nepatiko mano balsas, nepatiko pasvalietiška tartis, tačiau, kai pravedžiau pirmąjį savo renginį – mokyklos šimtadienį,  pajutau didelį adrenalino antplūdį. Aš supratau, kad man tai labai patinka“, – pasakoja J.Nainys.

Jonas nebijo prisipažinti, kad būdamas jaunas patyrė daug nesėkmių, tačiau iš savo šeimos paveldėjo ryžtą ir norą siekti užsibrėžto tikslo. Jo gyvenimo istorija, kurią dabar Jonas pasakoja jaunuoliams važinėdamas po mokyklas, yra puikus pavyzdys jauniems žmonėms, kaip nieko nemokant, tik turint svajonę ir jos tikslingai siekiant, galima pasiekti visko.

Pirmasis Jono darbas buvo Šiaulių televizijoje, kur jį priėmė tik dėl išvaizdos ir begalinio pasitikėjimo savimi: „Aš nemokėjau kalbėti, nemokėjau rašyti, net skaityti teisingai nemokėjau, tačiau mane vis tiek priėmė ir tai buvo labai gera patirtis“.  

Pasitikėti savimi J.Nainys pradėjo tik studijuodamas filosofiją Šiauliuose. Čia jį sužavėjo intelektualūs, publiką mokantys valdyti, pasitempę ir vyriškai pasipuošę dėstytojai, kurie taip pat mėgo bendrauti su studentais ir kalbėtis su jais kaip lygūs su sau lygiais, pagirdavo ir patį Joną. „Radistas“ iki šiol puikiai prisimena dėstytojo filosofijos profesoriaus Gintauto Mažeikio paskaitas. „Filosofija mane pakeitė ir padėjo įveikti baimes. Aš supratau, kad kiekvienas žmogus gali išmokti bet kokio dalyko“, – savo studijų metų atradimais dalinasi Jonas.

Asmeninio albumo nuotr./Simonos ir Jono Nainių medaus mėnesio akimirkos
Simona ir Jonas Nainiai

Laidoje „Radistai“ Jonui geriausiai sekasi apgaudinėti moteris. Čia jis tampa seksualiu merginų viliotoju, žinančiu, kas patinka moterims ir kaip jas sužavėti. Paklaustas, kokie moters bruožai jam patinka, kokius komplimentus patartų sakyti, Jonas iš karto prisimena savo žmoną, populiarios merginų grupės „Pinup Girls“ narę Simoną Nainę. 

Po penkerių kartu praleistų metų vyras vis dar yra susižavėjęs mylimąja ir kiekvieną dieną atranda ją iš naujo. Vietoj komplimentų Jonas žmonai palieka supjaustytus produktus ir raštelį, kaip pasigaminti patiekalą. Jis mano, kad toks dėmesys labai pradžiugina moterį. O vyrams pataria nepamiršti, kad „moterims nei gėlių, nei švenčių niekada nebus per daug“.

Be J.Nainio, projekte „Žymūs vyrai apie moteris“ jau dalyvavo ir apie vyrus žavinčias moteris pasakojo aktorius ir renginių vedėjas Vytautas Rumšas, šokėjas ir choreografas Šarūnas Kirdeikis, stipriausias pasaulio vyras Žydrūnas Savickas, grupės „Electronic I“ vokalistas Paulius Sinkevičius, žymiausias fotografas Lietuvoje Gediminas Žilinskas (Žiūrėkite susijusius straipsnius). Visi šie vyrai yra neabejotini savo srities lyderiai, nebijantys būti netipiškais – švelniais, jautriais, rimtais, mylinčiais, bet kartu ir labai atsakingais, stipriais, siekiančiais savo svajonių ir tikslų.

Žymių Lietuvos vyrų portretus kūrė kompanija „Impact Media“. Vaizdo siužetų vedėjas ir „balsas“, ypatingai dailiosios lyties atstovių pamėgtas aktorius Žilvinas Tratas kituose reportažuose pats taps laidos herojumi ir pasidalins savo požiūriu į moteris. Projekto partneriai – kompanijos „Philips“ naujausia lazerinė barzdakirpė ir jūros gėrybių produktai „Viči“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius