Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radži, Andrius Šedžius ir Jolanta Paulauskienė – LNK šokių projekte

Artėjantis naujas LNK televizijos sezonas bus neeilinis, nes televizija pristatys jį švęsdama penkioliktąjį gimtadienį. Viena didžiausių LNK rudens tinklelio naujienų – grandiozinis šokių su žvaigždėmis projektas. LNK šokių programoje ant parketo pasirodys rekordinis skaičius porų, sudarytų iš pirmo ryškumo žvaigždžių ir Lietuvos šokių elito šokėjų.
Radžis Aleksandrovičius
Radžis Aleksandrovičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

LNK televizijoje šokių projektą prodiusuos pirmoji Lietuvoje kultinę televizijos šokių programą „Lietuvos šokių dešimtukas“ nacionalinėje televizijoje kūrusi dabartinė LNK kūrybos direktorė Indrė Zelbaitė–Ciesiūnienė. Šokių laidos dalyvius vertins komisija, kuriai vadovaus elegantiškasis žodžio meistras Vytenis Pauliukaitis.

„Labai pasiilgau šokių, – prisipažįsta V.Pauliukaitis. – Šokiuose daug judesio ir daug dinamikos. Nuo naujojo sezono mes jums šoksime ir žavėsime šokiu taip, kad jūs neteksite žado“ .

Vienas pirmųjų prie LNK šokių projekto prisijungė dainininkas Radži. Mažai kas žino, kad temperamentingasis Radži buvo sportinių šokių čempionas. „Taip, laimėjau pirmą vietą, tiesa, tik savo gimtajame mieste ir ne pačių stipriausių šokėjų grupėje. Bet žinau, ką reiškia šokti. Labai norisi vėl išlėkti į šokių aikštelę. Gal ir pavyks? Man patinka laimėti“, – sako visada savimi pasitikintis Radži.

Iššūkius dievinanti žavioji žinomo politikos Artūro Paulausko žmona Jolanta taip pat nekantrauja prisidėti prie LNK šokių projekto.

Jėgas ant parketo ketina išbandyti Seimo narys, pastaruoju metu svajonių jaunikio titulą užsitarnavęs milijonierius Andrius Šedžius.

„Gražiai šokantis vyras visada sulaukia daugiau moterų dėmesio, – šypsosi Andrius Šedžius, mokyklos laikais dalyvaudavęs net šokių šventėse. – Visada norėjau išmokti gražiai šokti, bet neprisiversdavau. Dabar lankyti šokių pamokas privers LNK projektas ir nebus kur trauktis. Be to, kai pamačiau savo partnerę Beatą Skaisgirytę, supratau, kad negaliu jos pavesti. Išmokti bent dešimt procentų taip judėti kaip nuostabioji Beata būtų puikus rezultatas“. Seimo narys jau žino, kad sulauks politikos oponentų priekaištų dėl dalyvavimo televizijos šokų projekte. „Nebijau jų, nes iš miegui skiriamų aštuonių valandų galima atimti dvi ir jas paskirti šokiui. Darbas Seime nenukentės“, – įsitikinęs politikas.

Iššūkius dievinanti žavioji žinomo politikos Artūro Paulausko žmona Jolanta taip pat nekantrauja prisidėti prie LNK šokių projekto. „Ir labai noriu, ir labai bijau. Pabandžiau pašokti su choreografu ir išsigandau. Sudėtinga. Be to, naujam mano iššūkiui dar reikia paruošti vyrą, – juokiasi Jolanta Paulauskienė. – Kaip bebūtų, išmokti gražiai šokti yra kiekvienos moters svajonė“.

LNK šokių projekte šoks gerai pažįstami šokėjai – Viktorija Engelgardt – Bajor, Artur Bajor, Sandra Kniazevičiūtė, Beata Skaisgirytė, Ana Kapustina, Andrius Uksas, Elena Uksaitė ir kiti profesionalūs šokėjai.

Projekto choreografais dirbs savo srities profesionalai, tarptautinės kategorijos (IDSF)teisėjai – Kęstutis Andrijevskis ir Rolandas Kirvelis.

Pasak šokių projekto komisijos pirmininko Vytenio Pauliukaičio, būtų apmaudu, jeigu naujoji šokių programa suteiktų LNK žiūrovams tik malonumą. „Mes siekiame žiūrovus padaryti laimingus. Nes šokantis žmogus – laimingas žmogus“, – šypsosi maestro Vytenis Pauliukaitis.
LNK šokių projektas – jau nuo naujojo LNK sezono.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius