-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Radži ieško niekada nematyto brolio Edgaro

Žurnalistų dėka dainininkas Radži prieš porą metų susitiko su anuo metu kalėjusiais savo tėvais – bendravardžiu Radži ir Raisa Aleksandrovič. Dainininko susitikimas su tėvais tapo kone visų televizijų ir spaudos leidinių populiariausia tema, kuri buvo gvildenama mėnesių mėnesius.
Ana Kapustina ir Radži
Ana Kapustina ir Radži / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tačiau niekas iki šiol neužsiminė, kad Radži turi dar ir brolį. Dainininkas prisipažino, kad susipažinti su dešimčia metų jaunesniu Edgaru labai norėtų, tačiau pats jo ieškoti nedrįsta.

Radži tėvai jį paliko ką tik gimusį Šiaulių kūdikių namuose maždaug prieš trylika metų. Praėjus keletui metų, Raisa nuvažiavo į Šiaulius ieškoti savo antrojo sūnaus, tačiau sužinojusi, kad jis jau įvaikintas, namo grįžo viena. Radži apie prarastą brolį papasakojo jo globėja Vida. Garsus dainininkas tikina, kad su broliu susitikti būtų įdomu. Tačiau Radži įsitikinęs, kad niekada nematytas brolis tikriausiai nė nenutuokia apie kraujo ryšius su populiariu dainininku.

„Kiek žinau, jis pakeitė vardą ir pavardę, jį įvaikinę žmonės jį augina ir myli“, – pasakojo Radži. Laidos „Kažkas atsitiko” žurnalistams pavyko išsiaiškinti, kur šiuo metu gali gyventi Radžio brolis.

Jau pirmadienį Radži kreipsis į LNK televizijos žiūrovus, tikėdamasis, kad mažojo Edgaro įtėviai atsilieps ir leis susitikti likimo išskirtiems broliams.

Dramatišką Radži brolio paieškos istoriją žiūrėkite jau pirmadienį 20.30 val. LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius