-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Radžis Aleksandrovičius: 15 faktų, kurių apie mane dar nežinojai (papildyta lapkričio 20 d.)

Apie moterų numylėtinį R. Aleksandravičių (23) rašoma nuolat ir išsamiai, tačiau šio estrados dainų atlikėjo gyvenime yra dar nemažai įdomių faktų, kurių iki šiol beveik niekas nežinojo. Vaikinas apnuoginti sielą sutiko tik „Privatu!“ skaitytojams.
Radžis Aleksandrovičius
Radžis Aleksandrovičius / V. Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Radžis Aleksandrovičius.
Gimimo data, vieta: 1987 02 14, Panevėžys.
Šeima, kurioje gimė: su biologine mama Raisa ir tėvu, kurio vardas taip pat Radžis, dainininkas nebendrauja; tikrąja mama atlikėjas laiko globėją Vidą Minevičienę.
Šeiminė padėtis: nevedęs; neturi vaikų.

1. Aš žiauriai nemėgstu pieniškos sriubos. Brrrrr!.. Tai liko dar nuo vaikystės, kai vaikų namuose privalėjau ją valgyti. Prisimenu, kaip užputodavo ta sriuba, aptraukdavo daržoves... Suvalgydavau ir... apsivemdavau. Ir dabar, vos pagalvojus apie ją, mane supykina.

2. Dainuoti pradėjau vaikų namuose. Jau tada buvau išskirtinis, auklėtojų numylėtinis. Kol kiti vaikai grėbdavo lapus lauke, ponas Aleksandrovičius tuo metu eidavo į salę dainų dainuoti. Tada ir prasidėjo mano kelias šlovės link (šypteli).

V. Ovadnevo nuotr./Radži su maestro Stasiu Povilaičiu
V. Ovadnevo nuotr./Radži su maestro Stasiu Povilaičiu

3. Mano pirmoji meilė buvo Elena. Įsimylėjęs ją buvau maždaug prieš 12 metų. Labai jau man ta šviesiaplaukė garbanota mergaitė su didelėmis akimis patiko. Tik nesuprantu, ar tai buvo meilė su atsaku, ar be jo.

4. Mano muzikos guru yra Stasys Povilaitis. Nuo vaikystės svajojau sutikti šį išskirtinį žmogų. Klausydavausi Stasio dainų, pirkdavau visas jo garsajuostes, nuolat sukdavau galvą, kaip jį pamatyti. Tai buvo mano tikslas. Susitikti su maestro man pavyko tik 2006 metais.

5. Vaikystėje buvau gana ramus vaikas, bet ne pastumdėlis. Jeigu reikėdavo apsiginti, pats susitvarkydavau. Drąsos man netrūko.

6. Kartais gyvenimas vaikų namuose apkarsdavo dėl maisto stygiaus. Prisimenu, kaip grauždavome sudžiūvusią duoną ir užsigerdavome vandeniu, mat nieko daugiau nebuvo. Tuo metu svajodavome bent apie mažą dešros gabalėlį...

7. Ir dabar kartais pagalvoju apie biologinę mamą, kuri mane kadaise paliko. Tačiau nenoriu jos teisti ar įžeidinėti. Kai buvau mažas, kartais važiuodavau koncertuoti į moterų kalėjimą. Žinojau, kad ten kali ir mano biologinė mama, nors trumpam norėjau ją pamatyti. Tačiau to nepageidaudavo ji pati. Vėliau sužinojau, kad kitiems mama sakydavo, jog per mano koncertus neva būdavo uždaryta į karcerį ir dėl to neateidavo manęs pasiklausyti.

8. Mano rytas, kaip ir daugelio žmonių, prasideda nuo vieno arba dviejų kavos puodelių. Prisipažinsiu: per dieną dažniausiai išgeriu dešimt tokių „energijos bombų“. Žinau, kad tai negerai mano organizmui.

9. Per dieną daugiausia turėjau penkis koncertus. Pamenu, po tokio rekordo nejaučiau nei rankų, nei kojų ir norėjau tik vieno – poilsio.

PIX STUDIJA, Monika Požerskytė/Agnė Petravičienė ir Radži Aleksandrovičius
PIX STUDIJA, Monika Požerskytė/Agnė Petravičienė ir Radži Aleksandrovičius

10. Nors dauguma galvoja, kad aš ir mano bendražygė iš realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“ Agnė Petravičienė nuolat pykstamės, iš tiesų viskas yra kitaip. Mes nuoširdžiai bendraujame, aš žinau daug jos paslapčių, o ji – manųjų.

11. Mano silpnybė – auksas ir dirbiniai iš jo. Pats brangiausias mano turimas auksinis papuošalas – mylimo senelio dovanota apyrankė. Ji pagaminta iš labai aukštos kokybės aukso ir yra itin brangi. Pirmiausia ši apyrankė man teikia džiaugsmo dėl to, kad ją gavau iš senelio (šypteli).

12. Nors turiu kulinaro diplomą, nemoku dorai pagaminti net paprasčiausių patiekalų. Turbūt galėčiau tik sumuštinį sutepti...

13. Prisipažinsiu: vienu metu gulėjau su dešimčia moterų (juokiasi).

14. Viena iš didžiausių mano svajonių – sukurti ir sudainuoti bendrą dainą su grupe „Gipsy Kings“. Jų muzikos, kaip ir S. Povilaičio, klausydavausi nuo mažų dienų.

15. Prisimenu vieną gėdingą nutikimą, įvykusį per koncertą. Aš taip įsijautęs dainavau, kad nepastebėjau priėjęs scenos kraštą. Kritau žemyn, bet sėkmingai, nes mane sugavo apsaugininkai. Jei man nebūtų pasisekę, dabar estrados atlikėjas R. Aleksandrovičius būtų be dantų (juokiasi).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius