Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raimonda Masiulytė statosi namą Mauricijaus saloje

Dainininkę R. Masiulytę (24) pažįstantys žmonės puikiai žino, kad jos gyvenime įvykiai keičiasi žaibišku greičiu.
Raimonda Masiulytė
Raimonda Masiulytė / G. Kropio nuotr.

Štai dabar mergina, kurį laiką dirbusi ir studijavusi Dubline, nusprendė kelti sparnus į šiltuosius kraštus.  „Kai supratau, kad su vyru indu viskas baigta, mano gyvenimas pasikeitė į gerąją pusę. Planuoju apsigyventi Mauricijaus saloje. Jau pradėtos mano namo statybos. Tiesa, kol kas kyla tik pamatai, tačiau tai jau pradžia. Vieta nuostabi: ten atsikeliu su šypsena veide, kokosų apsuptyje“, – džiugiai pasakoja Raimonda. Dainininkė planuoja Mauricijaus saloje gyventi kelerius metus, nes Airijoje jai per šalta, o Lietuvoje – per tuščia. „Jau netrukus krausiuos lagaminą, įsimesiu skrybėlę, įdegio kremą, knygų ir išdumsiu į rojų“, – priduria pašnekovė.

Žurnalo  „Privatu + TV gidas“ šaltinių teigimu, R. Masiulytė tolimajame krašte turi naują širdies draugą. Dainininkė nei patvirtina, nei paneigia šią informaciją ir į platesnes diskusijas šiuo klausimu kol kas nesileidžia. „Jau laikas galvoti apie šeimą. Aš jos labai noriu. Tačiau reikia viską suderinti – tiek muzikinę karjerą, tiek asmeninį gyvenimą“, – baigia pokalbį Raimonda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius