Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raisos Šarkienės dainomis pasibaisėjusi Rosita Čivilytė: „Į sceną jos jokiu būdu neleisčiau“

BTV laidoje „Yra kaip yra“ spindinti kaip Kalėdų eglutė Raisa Šarkienė pristato pirmąją savo dainą „Įsimylėjau“. Moteris prisipažins: tapti dainininke ji svajojo nuo vaikystės. Šiandien jos svajonės pildosi.
Rosita Čivilytė
Rosita Čivilytė / BTV nuotr.

Tačiau laidoje bus kalbama ne apie Raisos Šarkienės svajones. Studijoje Raisos klausėsi vokalo dėstytoja, dainininkė Rosita Čivilytė, muzikologas Darius Užkuraitis ir skandalingais pareiškimais garsėjanti žinoma vokalistė Dovilė Filmanavičiūtė.

Po spindinčio R.Šarkienės benefiso – aštrūs muzikos grandų kirčiai. R.Čivilytė tiesiai šviesiai pareiškė: „Aš jūsų į sceną jokiu būdu neįsileisčiau“.

BTV nuotr./Raisa `arkienė
BTV nuotr./Raisa Šarkienė

„Aš manau, kad niekas neuždraus dainuoti, bet yra laikas ir vieta, kur galima tai daryti. Lietuviai nėra durnių tauta. Jie vertina gerą muziką, aš manau, kad jie supranta, kur žmogus plėšia iš širdies, o kur žiopčiodamas vaiposi ir kraiposi. Nenuvertinkim tautos“, – lietuvių muzikinį skonį gynė ir kritikos Raisai negailėjo D.Filmanavičiūtė.

Tačiau jai paprieštaravo „Sare Roma“ ansamblio vokalistas Ištvanas Kvikas. „Liaudžiai reikia paprastos muzikos. Jie negirdi penkių akordų“.

Raisai į visas profesionalų pastabas ir nuomones – nusispjaut: „Dainuosiu. Vaidinsiu. Kalbėsiu monologus. Būsiu artistė. Pasakiau, ir šventa“, – kaip peiliu nurėžia Raisa.

Tačiau dar negvildentas klausimas: kas moka už Raisos vokalo pamokas ir įrašus studijoje? Kas investuoja į jos pasirodymus? Atsakymai – laidoje „Yra kaip yra“ ketvirtadienį 20.30 val. per BTV.

BTV nuotr./Raisa `arkienė
BTV nuotr./Raisa Šarkienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius