-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ralio čempionas N.Juškai įrodė, kad šis nemoka vairuoti (nuotraukos)

Baleto primarijus Nerijus Juška dalyvavo LNK laidos „Ne vienas kelyje“ surengtuose saugaus vairavimo testuose specialioje Rygos trasoje. Jo treneriu buvo Lietuvos ralio čempionas Vytautas Švedas.
Nerijus Juška prie automobilio vairo
Nerijus Juška prie automobilio vairo / LNK nuotr.

Lenktynininkas sakė, kad nors jis seniai buvo balete, tačiau sėdėdamas šokėjo vairuojamame automobilyje, pasijuto lyg baleto spektaklyje. Mat automobilis slydo ir nevaldomas sukosi vilkeliu. Vytautas linksmai priėmė primarijaus emocijas, tačiau jo važiavimą vertino griežtai, rašydamas ne itin aukštus pažymius.

Tuo tarpu Nerijus automobiliui sukantis šaukėsi netgi mamos ir teisinosi, kad šis automobilis „Škoda“ jam yra pernelyg naujas, neįprastas ir jis su juo neranda bendros kalbos. Mat jis važinėja keliolikos metų „Mercedes–Benz“, o „Škoda“ yra nauja, t.y. jam per jauna.

Savimi nusivylęs šokėjas grasinosi ateityje važinėti tik visuomeniniu transportu: „Aš laksčiau kaip patrakęs miesto gatvėmis, nesuprasdamas, nemoku vairuoti automobilio, kad ekstremaliose situacijose aš netgi nežinau į kurią pusę vairą sukti. V.Švedo pamokos man nenueis veltui – aš tikrai susimąsčiau.“

LNK laidos „Ne vienas kelyje“ žvaigždžių saugaus vairavimo mokymuose ligi šiol geriausiai pasirodė dainininkas Egidijus Sipavičius, teisingiausiai įveikęs visus išbandymus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius