Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ramunės Piekautaitės kolekcija „Cruise 2013“ – prabangą mėgstančiai svajoklei

Kiekviena moteris išgirdusi Ramunės Piekautaitės pavardę atsidūsta. Kas gi nenorėtų savo spintoje turėti moteriškų, lengvai krintančių suknių? O ypač iš paskutiniosios jos kolekcijos „Cruise 2013“. Mat šilkinė ir plazdanti tarpsezoninės linijos kolekcija kiekvienai moteriai leis pajusti vasarišką brizą ir lietui lyjant, ir vėtrai siaučiant.
Ramunės Piekautaitės kolekcija „Cruise 2013“
Kolekcijos modeliai / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Prabangioms atostogoms ir, kaip pats pavadinimas jau leidžia nuspėti, kruizui skirti vakariniai drabužiai... „Kempinski Hotel Cathedral Square“ nusidriekusiu podiumu tokių elegantiškų ir lengvų suknelių, kelnių, sijonų, tunikų ir itin puošnių vakarinių suknių pasirodė net penkios dešimtys.

Nors kolekcijos pristatymo pradžia vėlavo pusvalandžiu, gausiai susirinkęs žmonių būrys kantriai laukė, o pasirodžius modeliams kiekvienam jų negailėjo aplodismentų.

Modeliai dėvėjo nuo lengvų šilkinių iki odinių drabužių, kurių pagrindiniu akcentu tapo nėriniai ir pastelinės spalvos.

Kviečiame pažiūrėti R.Piekautaitės kolekcijos „Cruise 2013“ pristatymo vaizdo įrašą:

VIDEO: Ramunės Piekautaitės kolekcijos „Cruise 2013“ pristatymas
Ramunės Piekautaitės kolekcija „Cruise 2013“
Ramunės Piekautaitės kolekcija „Cruise 2013“

Spalvos – svajinga pastelė

Kaip ir buvo žadėta, Ramunės Piekautaitės kolekcijoje  net ne vyravo, o karaliavo pastelinės spalvos. Nuo kreminės iki švelniai rožinės, nuo žalsvos iki mėlynos. Ryškiausia jų, matyt, buvo... balta spalva. Keleto drabužių modelių spalva buvo paryškinama kitaspalviais akcentais – rudos spalvos švarkelis gaubė baltą suknelę, balti perlai krito ant odinės, žemę siekiančios suknelės, o net kelias pastelinių spalvų suknutes juosė juodi, rudi, kreminiai ar tamsiai mėlyni diržai.

Medžiagos – „pamušalai vėjyje“

Vasarą, o ypač kruize nei viena moteris nenori savęs apsunkinti grubių, storų ir masyvių audinių drabužiais. Todėl džinsus keičia vėjui pasiduodantys šilkiniai ar lininiai sijonai. R.Piekautaitės kolekcija buvo kaip tik tokia – pilna atostogomis dvelkiančio lengvumo. 

Daugiausiai modelių iš lengvai krintančio ir prabangiai atrodančio šilko. Tiesa, kiek mažiau tikėtina medžiaga – oda. Pilkšvos spalvos odinė, ilga vakarinė suknelė atrodė ne tik neįprastai, bet kruizo kontekste net egzotiškai.

Modeliai – klasikinė prabanga

Suknelių modeliai atostogoms itin įvairūs – nuo žemę glostančių ir figūras pabrėžiančių iki vėjui atsiduodančių tunikų. Dizainerės gerbėjos iškilmingam vakarui tikrai turės iš ko rinktis - nuo tiesaus kirpimo modelių  iki seksualiai gundančios prabangos. Kokteilių vakarėliui – varpelio formos kelių nesiekiančių suknelių.

Tiesa, kalbant apie šių suknių medžiagas verta pabrėžti, kad didžiausią įspūdi padarė rudos odos, kniedėmis dekoruota suknutė. Taip pat vientisi, tačiau neįtikėtinai stilingi „kombinezonai“, šortai ar tamprės.

Monika Račiūnaitė
Monika Račiūnaitė

Akcentai – nėriniai ir blizgučiai

Daugiausiai dėmesio skirta mažiems, tačiau itin efektingiems arba prabangos drabužiui suteikiantiems akcentams. Jei suknelė nebuvo padabinta kniedėmis, tai ji buvo nusagstyta žėrinčiomis sagutėmis arba karoliukais. Detalės taip pat kuriamos ir iš pačios medžiagos – raukiniai, nėriniai, klostės, sluoksniai. Tačiau kaip dizainerė ir buvo minėjusi, tarpsezoninės kruizinės kolekcijos pagrindinis ir bene svarbiausias akcentas – nėriniai. Juos galima pamatyti tiek ant drabužio paviršiaus, tiek ir persišviečiančius per ploną šilką.

Podiumu praėjus visoms manekenėms, pasipuošusi mėlynu kombinezonu su petnešomis pasirodė ir pati dizainerė. Nors, atrodė, kad Ramunė skubėjo nerti atgal į užkulisių gilumą, ją sustabdė svečiai su gėlėmis, kurios plaukte plaukė dizainerei į glėbį.

Balandžio 4-ąją pristatyta kolekcija dizainerės salono lentynose nutūps šio mėnesio pabaigoje. Beje, pret-a-porter kolekcijos drabužius iš karto po pristatymo norinčios užsisakyti dizainerės klientės galėjo pačios pasirinkti modelio spalvą.

 
Ramunės Piekautaitės kolekcija „Cruise 2013“
Ramunė Piekautaitė
VIDEO: Ramunės Piekautaitės kolekcija „Cruise 2013“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius