-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ramūnui Šimukauskui vestuvių dieną teko atsakinėti į buvusios sužadėtinės, „žaliaakės“ žurnalistės Rūtos Mikolaitytės klausimus

Šeštadienį Kauno Rotušėje, o vėliau Kauno arkikatedroje bazilikoje susituokė aktorius Ramūnas Šimukauskas (38) ir jo išrinktoji Roberta Taraškevičiūtė (29). Sutuoktiniai savo šventinę dieną atidavė duoklę ir žurnalistams – atsakinėjo į klausimus apie savo pažintį, vestuves, medaus mėnesį.
Rūta Mykolaitytė, Ramūnas Šimukauskas ir Roberta Taraškevičiūtė
Rūta Mykolaitytė, Ramūnas Šimukauskas ir Roberta Taraškevičiūtė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

R.Šimukausko ir R.Taraškevičiūtės šventėje apsilankė ir buvusi aktoriaus sužadėtinė Rūta Mykolaityte, kuri 2011 metais išgarsėjo kaip „žaliaakė žurnalistė“ tuometinio Seimo nario Sauliaus Stomos skandale.

Tiesa, R.Mykolaitytė buvusio mylimojo šventėje dalyvavo ne svečio teisėmis, o dirbo – mergina kalbino jaunavedžių porą ir rengė TV reportažą iš Kauno.

„Tikrai nesijaučiau blogai ar nemaloniai, nes atėjau ne tik dirbti, bet ir pasveikinti jaunavedžių. Ramūnas man yra brangus žmogus, su kuriuo sutariu. Robertą taip pat pažįstu ne vienerius metus, todėl natūralu, kad mūsų santykiai yra gražūs ir man buvo smagu pamatyti jų šventę. Mano dalyvavimas parodo, kad neturiu jokių nuoskaudų ar kažkokių blogų emocijų. Buvo net mūsų bendras susitarimas, kad padarysime laidą apie Ramūno šventę. Aš pati sugalvojau šią užduotį ir man niekas jos nedelegavo“, – portalui Žmonės.lt gerai nusiteikusi kalbėjo R.Mykolaitytė.

Po skyrybų 2012 metais R.Mykolaitytė duodama interviu vienoje laidoje atviravo – Ramūnas yra toks vyras, apie kurį gali svajoti kiekviena Lietuvos moteris. „Ramūnas vertas svajonių jaunikio titulo. Jis man buvo ir bus man autoritetas. Dabar susirasti kitą gyvenimo draugą bus ypatingai sunku, nes kartelė yra labai aukštai iškelta”, – neslėpė Rūta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius