Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rankinių kolekcijos pristatymas po 15 metų suvedė buvusį kultinį radijo laidos vedėjų duetą Aušrą Haglund ir Giedrių Masalskį

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje dizainerė Aušra Haglund pristatė naujausią vienetinių rankinių ir aksesuarų kolekciją. Tačiau didžiausia staigmena susirinkusiems tapo kartu su Aušra išvysti buvusį jos kolegą kultinėje M-1 laidoje „Pabudome ir kelkimės“ Giedrių Masalskį.
Kolekcijos pristatymo akimirka
Giedrius Masalskis ir Aušra Haglund / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Labai džiaugiuosi, kad Giedrius sutiko tapti renginio vedėju, o šiandien mes pirmą kartą nuo 1997 metų, kuomet išsiskyrė mūsų duetas rytinėje radijo stoties M-1 laidoje, vėl esame vienoje scenoje“, – portalui Žmonės.lt džiaugėsi Aušra, kuri anuomet klausytojams buvo žinoma kaip Muzikevičiūtė. Nors Giedriaus ir Aušros duetas paskutinę laidą drauge vedė prieš 15 metų, tačiau jų draugystė tęsiasi iki šių dienų.

Kolekcijoje vyravo nuo sidabrinės pilkos iki juodos. Kaip pasakojo dizainerė, kolekcijos pristatymas ketvirtadienį vyko „Lexus“ automobilių salone neatsitiktinai. „Viskas mano gyvenime vyksta nebe priežasties. Taip jau nutiko, kad vieną dieną atvykau į saloną pasikeisti padangų. Kol laukiau, prie manęs priėjo salono direktorius ir pasiūlė pažiūrėti naujausią modelį. Taip pat tuo metu jau piešiau eskizus naujai kolekcijai, todėl kilo mintis, kodėl man nepristačius kolekcijos čia. Tuomet aš galėčiau išeiti iš savo įprastinės spalvų ir formų gamos. Jiems patiko idėja, susidėliojome visus taškus ir šiandien visi galės pamatyti rezultatus“, – kalbėjo A.Haglund.

Aušra Haglund
Aušra Haglund

Moteris pasakojo, kad rankinės ir aksesuarai yra skirti verslo žmonėms, kurie vertina gyvenimo kokybę ir stilių. „Aksesuarai yra pagaminti iš aukščiausios rūšies odos ir be vargo gali keisti savo paskirtį vakaro metu, pavyzdžiui, dalykiška moteris, kuri visada yra stilinga ir dienos metu neišsiverčia be „iPad“ įdėklo. Vakaro metu ji išėmusi planšetę ir įsidėjusi piniginę, gali įdėklą paversti delninuke“, – pasakojo dizainerė.

Įvertinti naujos A.Haglund kolekcijos atvyko Laura Vagonė, Liutauras Salasevičius, Algimantas ir Erika Jablonskai, Jolanta Svirnelytė, Jonas Stankevičius, Jolanta Sadauskienė, Jeanas Claude'as Edorhas,  Audronė Bunikienė, Julija Ulvydienė su vyru Nerijumi,  Alesia Litvinioniok ir daugelis kitų, ištikimų dizainerės kūrybos gerbėjų.

Kolekcijos pristatymo akimirka
Kolekcijos pristatymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius