Rasa Martens supainiojo draugus

Žinoma verslininkė Rasa Martens savaitgalį sulaukė daugybės sveikinimų sutuoktuvių proga.
R.Martens savaitgalį sulaukė daugybės vestuvinių sveikinimų.
R.Martens savaitgalį sulaukė daugybės vestuvinių sveikinimų. / „Scanpix“ nuotr.

Populiariame interneto tinklalapyje verslininkė R.Martens yra sukūrusi savo asmeninį profilį. Tarsi iš gausybės rago pasipylę vestuviniai sveikinimai moterį labai nustebino, pradžiugino ir privertė skaniai nusikvatoti.

Tiesa, šioje istorijoje yra viena, švelniai tariant, smulkmena. Moteris ištekėjo prieš maždaug vienuolika metų, o būrys sveikintojų vestuvėmis pasidžiaugė ir sveikinimus siuntė tik praėjusį savaitgalį.Dažnai parašydavo vaikinai iš Izraelio bei Turkijos, kurie manė, kad vis dar turi šansų, – juokėsi verslininkė.

Vyrai rodė dėmesį

Naujienų portalo 15min.lt paprašyta papasakoti apie sveikinti suskubusius žmones, žinoma verslininkė atskleidė, kur šuo pakastas.

„Viskas čia labai juokinga. Kol kas populiari interneto svetainė man yra naujas reikalas. Atradau, kad galima pasikeisti statusą ir nurodyti, jog esu ištekėjusi“, – pasakojo svetainėje iki šiol vienišės statusą  turėjusi R.Martens.

Verslininkė tikino, kad atnaujinti asmeninę anketą teko dėl nuolatinio vyrų iš įvairių šalių rodomo dėmesio. „Dažnai parašydavo vaikinai iš Izraelio bei Turkijos, kurie manė, kad vis dar turi šansų“, – juokėsi moteris.

Staiga tapo ištekėjusi

Moteris pasikeitė statusą ir staiga tapo „ką tik“ ištekėjusi. „Ir pradėjo mane visi, pamatę pasikeitusį statusą, sveikinti. Buvo taip juokinga. Gerai, kad dar žmonės šiais laikais džiaugiasi, sveikina“, – kalbėjo pašnekovė.

R.Martens tikino, kad bent šiek tiek ją pažįstantys žmonės žino, jog tuoktuvės atšvęstos dar prieš 11 metų.

„Vis tiek buvo labai smagu.  Savo vyrui viską papasakojau, kartu pasidžiaugėme gautais vestuviniais sveikinimais praėjus 11-ai santuokos metų ir daug juokėmės“, – kvatojo R.Martens.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius