-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rasa Tapinienė: „Paskutinį kartą tai dariau smėlio dėžėje“

Prie didžiausio pagalbos moterims projekto „Trys seserys“ prisijungia vis daugiau garsių ir įtakingų šalies moterų! Prisidėti prie sparčiai augančio socialinio projekto nusprendė ir populiari televizijos laidų vedėja Rasa Tapinienė, kuri yra įsitikinusi, kad dažnai šiuolaikinei moteriai psichologinė pagalba yra tiesiog būtina.
Rasa Tapinienė ir Rima Olberkytė-Stankus
Rasa Tapinienė ir Rima Olberkytė-Stankus / Tomo Stasevičiaus nuotr.

„35-erius metus visuomenės nuotaikas fiksavę amerikiečių ekonomistai Betsey Stevensonas ir Justin Wolfersas gavo nustebinusį rezultatą, kurį pavadino mažėjančios moterų laimės paradoksu. Nors moterų teisės ir finansinė galia per tuos dešimtmečius stiprėjo, pasitenkinimas gyvenimu – menko, – sako R.Tapinienė. – Darbų pasidalijimas namuose – ruoša, vaikų priežiūra – beveik nepakito, todėl ant pečių veždamos dar ir atsakingas pareigas darbe moterys prasčiau išsimiega ir mažiau džiaugiasi gyvenimu. Aš tikiu, kad „Trys seserys“ – taip reikalinga bendrystė, specialistų paskaitos – padeda atgauti ūpą ir labiau subalansuoti kasdienybę. Mokslas patvirtina: laiminga žmona – laiminga šeima. Laiminga šeima, laiminga valstybė.“

Rasa Tapinienė visą dieną drauge su projekto kūrėja Rima Olberkyte-Stankus savanoriavo „Trijų seserų“ labdaros erdvėje Panevėžyje, prekybos centre RYO. Čia užsukę panevėžiečiai nemenkai nustebo už prekystalio išvydę besišypsančią televizijos laidų vedėją. Trumpam televizijos studiją į darbą prekybos centre išmainiusi R.Tapinienė prisipažino, kad paskutinį kartą pardavėja „dirbo“... smėlio dėžėje!

„Studijų metais ir vėliau darydama žurnalistinį eksperimentą esu „dirbusi“ padavėja, tačiau „tikrų tikriausia“ pardavėja paskutinį kartą buvau smėlio dėžėje, – juokiasi Rasa. – Labai smagi patirtis, juolab, žinant, kad kiekvieną seserijos labdaros suvenyrą įsigyjantis žmogus tiesiogiai prisideda prie savo paties ir visų mūsų laimės.“

Tomo Stasevičiaus nuotr./Rasa Tapinienė ir Rima Olberkytė-Stankus
Tomo Stasevičiaus nuotr./Rasa Tapinienė ir Rima Olberkytė-Stankus

Visos už „RYO gerumo klubo“ suvenyrus surinktos lėšos bus skiriamos projektui „Trys seserys“ ir pagalbai Panevėžio moterims. RYO yra bene pirmasis prekybos centras Lietuvoje, kuris už savo suvenyrų prekybą atsisako pelno ir pajamų, o visą surinktą sumą skiria labdarai.

Tomo Stasevičiaus nuotr./Rasa Tapinienė ir Rima Olberkytė-Stankus
Tomo Stasevičiaus nuotr./Rasa Tapinienė ir Rima Olberkytė-Stankus

Projektas „Trys seserys“ jau subūrė bene didžiausią ir profesionaliausią komandą Lietuvoje: psichologių, koučerių, NLP, juoko jogos ir pasitikėjimo savimi trenerių, aromaterapeučių, meno terapijos atstovių, rebrefingo ir sveikos gyvensenos profesionalių. Visą informaciją apie projektą ir būsimus seminarus Panevėžio moterims bus galima rasti RYO Info centre. Seminaruose laukiamos visos moterys, šie ypač vertingi seminarai joms nieko nekainuos.

Projektą palaiko ir kitos garsios šalies moterys, kurios dosniai aukoja projektui: Viktorija Jakučinskaitė, Beata Nicholson, Gabrielė Martirosianaitė, Agnė Jagelavičiūtė, Elvyra Monginienė, Daina Bosas, Kristina Kaikarienė, Jurgita Lukauskienė, Diana Vapsvė, Julia Janus, Lavija Šurnaitė, Simona Burbaitė, Elena Puidokaitė, Simona Nainė ir kitos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius