-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Raulis Mammadli metė darbą ir svarsto palikti Lietuvą: „Mane liūdina, kad čia tiek daug piktų žmonių“

Žinomiausias Lietuvoje transvestitas Raulis Mammadli svarsto išvykti iš Lietuvos. Trečiadienį kirpėjo profesiją turintis azerbaidžanietis pranešė išeinąs iš darbo, šiuo metu jis tikina norįs ramiai paatostogauti. Būtent po atostogų ir paaiškės, ar R.Mammadli toliau gyvens Lietuvoje.
Raulis Mammadli
Raulis Mammadli / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

„Šiandien atėjau į darbą ir pasakiau, kad noriu išeiti. Pasirašiau popierius, susitariau, kad pabaigsiu darbus. Dabar man reikia pailsėti. Nebežinau, ko noriu – gal čia toliau studijuoti, o gal visai palikti Lietuvą. Dabar man reikia atostogų. Galbūt per jas apsispręsiu, ar grįžti dirbti“, – Žmonės.lt sakė R.Mammadli. 

R.Mammadli svarsto, kur, jei ne Lietuvoje, norėtų gyventi – galbūt Barselonoje, o gal Maskvoje, kur ką tik viešėjo. „Kol kas nežinau, kaip bus, bet tikrai ieškau galimybių“, – sakė jis.

Manęs nepažįstantys žmonės rašo man, kad nori mano mirties. Bet juk aš prie jų nelendu – patys mane randa internete ir rašinėja.

Paklaustas, kodėl ima svarstyti apie išvykimą, R.Mammadli išvardino kelias priežastis. „Pirmiausia, man čia nebėra ką veikti. Visur pabuvau, viską mačiau. Aplankiau visus naktinius klubus, visus restoranus Vilniuje, taip pat daug kitų Lietuvos miestų. Dabar galvoju, ką man toliau daryti. Aš noriu progresuoti ir man atrodo, kad Lietuvoje to daryti nėra kur. Bent jau aš tokių galimybių nemačiau“, – svarsto jis. 

Viena iš priežasčių, tikina, yra ir Lietuvoje klestinti netolerancija. „Viešėdama Maskvoje susipažinau su viena transeksuale. Ji taip pat, kaip ir aš yra aktyvi internete, tik jai publikavus kokią nuotrauką niekas nerašo „nusižudyk“ arba „mirk“. Čia, Lietuvoje, net merginos apie mane taip rašo. Žmonės komentuoja baisiais žodžiais, net keiksmažodžiais... Manęs nepažįstantys žmonės rašo man, kad nori mano mirties. Bet juk aš prie jų nelendu – patys mane randa internete ir rašinėja“, – piktinasi. 

Pokalbį su Žmonės.lt R.Mammadli baigia pesimistiškai: „Mane liūdina, kad čia tiek daug piktų žmonių. Tada ir imu galvoti, ar tikrai noriu gyventi tokioje šalyje. Gal ne?“

Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli
Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius