Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reda Gikytė per vestuves su mylimuoju Egmontu norėtų vilkėti Juozo Statkevičiaus suknelę

Šį trečiadienį Vilniuje, „Pramogų arenoje“, įvyko jau ketvirtasis didysis dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymas. Renginyje apsilankė visas būrys įžymybių. Tarp jų buvo galima išvysti ir muzikos prodiuserį Egmontą Bžeską su mylimąja Reda Gikyte.
Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė
Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Esu jo gerbėja ir sena bičiulė. Žemai prieš jį ir jo talentą lenkiu galvą. Jis visada nustebina“, – kalbėjo jau trečiame J.Statkevičiaus kolekcijos pristatyme apsilankiusi R.Gikytė.

Rugpjūtį Redai pasipiršęs E.Bžeskas teigė pats esantis menininkas, todėl mėgstantis J.Statkevičiaus kūrybą ir darbus stebėti iš šalies.

„Man, kaip menininkui, Juozą patinka stebėti iš šalies. Jis niekada gyvenime nemetė tako dėl takelio. Jis siekia savo ir tą mes matome jau privažiavę prie arenos, kad Lietuva jį tikrai myli ir aš jam linkiu, kad jį mylėtų ir visas pasaulis“, – teigė vyras.

Muzikos prodiuseris negailėjo komplimentų dizaineriui.

„Jis turi puikų estetinį suvokimą ir labai profesionaliai tai daro. Aš, nors ir nebūdamas stilistas, suprantu, kad jo kūriniai stilingi, gražūs, estetiški. Toks Juozo išskirtinumas ir žavi. Jo labai didelė charizma – toks žmogus negali sukurti blogai“, – tvirtino E.Bžeskas.

Egmontas ir Reda prisipažino vertinantys J.Statkevičiaus kūrybą, tačiau savo spintose jo kurtų drabužių neturintys.

„Prisipažinsiu, kad niekada gyvenime netroškau nešioti tuos drabužius, kuriuos kuria garsūs dizaineriai. Aš mėgstu paprastus drabužius ir derinu taip, kaip man patinka, ir nesivaikau jokių „brandų“. Juozą vertinu kaip menininką iš didžiosios raidės. Yra tokių žmonių, kurie neskaitę knygų deda jas į lentynas dėl to, kad jas reikia turėti. Mes – ne tokie“, – pabrėžė E.Bžeskas.

Tačiau E.Bžesko kalbą pertraukė Reda, pataisiusi mylimąjį, kad nors kol kas ji ir neturi Juozo kurtos suknelės, tačiau mielai ja vilkėtų savo didžiosios šventės metu.

„Manau, kad mano vestuvinė suknelė bus kurta J.Statkevičiaus“, – šypsojosi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius