-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Redirected“ grįžta su pasauline premjera

Šiemet Lietuvoje pelningumo rekordus viršijęs saviironiškas ir pavojingas kino režisieriaus Emilio Vėlyvio filmas „Redirected“ netrukus mūsų šalies įvaizdžio formavimo misiją imsis vykdyti ir užsienyje: lygiai po mėnesio, lapkričio 7 d. filmas su trenksmu pasieks užsienio kino ekranus. Atnaujintą filmo versiją išvysti galės ir Lietuvos žiūrovai.
Redirected
„Redirected“

„Redirected“ bus rodomas 35 pasaulio šalyse. Tarp jų – JAV, Australija, Japonija, Rusija, Jungtinė Karalystė, Vokietija, Prancūzija, kaimynės Lenkija, Latvija, Estija bei kitos valstybės. Filmo prodiuserės Daivos Jovaišienės teigimu, užsienio žiūrovai išvys ne tą pačią filmo versiją, kurią metų pradžioje kino teatruose matė filmo gerbėjai Lietuvoje: užsienio distributorių prašymu skandalinga kino juosta buvo permontuota bei sutrumpinta.  

„Kino teatrus pasieks atnaujinta filmo versija. Dėl pakeitimų ilgai diskutavome, kartais netgi ginčijomės, tačiau galutiniu rezultatu esame patenkinti. Lietuvoje filmas sukėlė daug diskusijų apie tai, kokie gi esame ir kokius mus mato pasaulis, dabar prie šių diskusijų prisijungs ir viso pasaulio žiūrovai bei užsienyje gyvenantys lietuviai. Su nekantrumu laukiame, kaip užsieniečiai įvertins mūsų sukurtą šaržuotą Lietuvos paveikslą“, – sako filmo prodiuserė D.Jovaišienė.

Atnaujintą filmo versiją pamatyti bus kviečiami ir Lietuvos žiūrovai, kurie nespėjo pamatyti sėkmingiausio Lietuvos filmo metų pradžioje, bei visi gerbėjai, norintys pamatyti „Redirected“ dar kartą: nuo lapkričio 7 d.

„Esame tikri, kad filmo gerbėjai, kurių, kaip jau įsitikinome, Lietuvoje gausybė, skubės išvysti ir naująją versiją. Nepaisant pakeitimų, galime užtikrinti – filmas išliks toks pat beprotiškas, kaip ir originali jo versija“, – sako D.Jovaišienė.

„Redirected“ sukūrė prodiuserių kompanija „Kino kultas“. E.Vėlyvio juodoji veiksmo komedija surinko 4,638 mln. litų pajamų ir tapo pelningiausiu visų laikų Lietuvos filmu, ją pamatė beveik 300 tūkst. žiūrovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius