Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Restorano šeimai atidaryme apsilankiusi Dainė Baumilė: „Yra vietų, kur vaikų atsivesti nedera“

Dainininko Donato Baumilos žmona Dainė džiaugiasi, kad poros mažylė Smiltė – visai neįnoringas vaikas: priešingai nei dauguma trimečių, mergaitė nesiskundžia apetitu ir valgo viską, ką mama patiekia ant stalo. Todėl ir sprendžiant, ar mažylę pasiimti į restoraną, Baumilų šeimai nekyla klausimų: svarbu tik kad jame būtų vaikams skirtas kampelis.
Dainė Baumilė su vyru Donatu ir dukra Smilte
Dainė, Donatas ir Smiltė Baumilos / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Sekmadienio rytą Baumilų šeimyna apsilankė naujo restorano visai šeimai „Kukumuku“ atidarymo šventėje. Kol Smiltė mėgavosi specialia vaikams skirta programa – klausėsi Eglės Jurgaitytės dainų ir žaidė su šventės vedėju Žygimantu Stakėnu – Dainė ir Donatas bendravo su suaugusiais: renginyje apsilankė ir televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė, Ieva Norkūnienė, Redita Dominaitytė ir kiti.

„Kaskart, kai su vyru į restoraną norime pasiimti ir Smiltę, vietą pavalgyti rinkdavomės pagal tai, ar joje yra bent kažkoks vaikiškas kampelis. Juk mažam vaikui nusėdėti vienoje vietoje yra neįdomu – jam reikia veiklos: ką nors paspalvinti, papiešti, pažaisti“, – Žmonės.lt pasakojo D.Baumilė.

Šio restorano visai šeimai atidarymo ji tikino laukusi nuo lapkričio mėnesio. Vis dėlto ir anksčiau į restoraną su dukra ji eiti nesibodėdavo: „Viešojo maitinimo įstaigos labiau orientuotos į suaugusius, o ne į vaikus. Tačiau iki šiol atėjusi į restoraną su vaiku nepastebėjau, kad kažkas dėl to būtų nepatenkintas. Žinoma, į tam tikras vietas atsivesti vaikų tiesiog nedera – prie baltų staltiesių jų nepasodinsi.“

D.Baumilė džiaugiasi, kad mažoji Smiltė visai neįnoringa maistui: „Smiltė valgo viską – neturi labai mėgstamų arba nemėgstamų patiekalų. Tačiau po truputį ji ima demonstruoti principus: pasako, kad kažko neragaus tiesiog iš principo.“

Tačiau kaip ir kiekvienas vaikas, mažylė tiesiog pamišusi dėl saldumynų. „Jei tik Smiltė galėtų, visąlaik valgytų saldumynus. Matyt, to norėtų visi vaikai. Todėl mums su Donatu saldumynus jos mitybos racione tenka riboti. Aiškiname Smiltei, kad saldumynai nėra labai geras maistas, todėl jais reikia mėgautis retai“, – pasakoja D.Baumilė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Kuku Muku“ atidarymo akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Kuku Muku“ atidarymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius