Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimas Valeikis su šeima per savo gimtadienį įstrigo viename Londono oro uostų

36-ąjį gimtadienį sausio 21 dieną minėjęs menininkas Rimas Valeikis šventę pasitiko visai ne taip, kaip planavo. Jis su šeima, grįždamas iš smagių atostogų Kanaruose, įstrigo Londono Stanstedo oro uoste, nors jau praėjusį sekmadienį turėjo būti Lietuvoje.
Rimas Valeikis ir Agnė Gintalaitė
Rimas Valeikis ir Agnė Gintalaitė / Irmanto Gelūno nuotr.

R.Valeikiui, jo žmonai Agnei ir jųdviejų sūnui Pauliui savaitgalį, kaip ir šimtams keleivių teko skubiai keisti planus, nes dėl sniego buvo atšaukti šimtai skrydžių. Portalui Žmonės.lt antradienio rytą susisiekus su Rimu, jis pasakojo, kad į Lietuvą parsiras tik penktadienį.

„Mes turėjome grįžti sekmadienį, bet grįšim tik penktadienį, nes nukėlė skrydį ir bilietų nebuvo, tad viskas užsitęsė. Taigi bandysim tas dienas paversti atostogomis“, – kalbėjo optimizmo neprarandantis R.Valeikis.

Nors Londone šiuo metu yra gerokai šilčiau nei Lietuvoje, Rimas Valeikis juokavo, kad britus gąsdina net ir kelios snaigės – kaipmat uždaromi visi oro uostai. „Britai pamato tris snaiges ir verkia. Jų sniego valytuvai su vasarinėmis padangomis“, – juokavo Rimas.

Vis dėlto, Valeikių šeima į šią nemalonią situaciją žvelgia optimistiškai. „Tokia likimo dovana, viskas priklauso nuo požiūrio. Čia tik 1 laipsnis šalčio, o Lietuvoje turbūt 20 laipsnių žemiau nulio, tad nėra ko liūdėti“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo menininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius