Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimiškis grįžo iš Norvegijos

Šeštadienį iš žvejiškos kelionės Norvegijoje grįžęs dainininkas ir naujasis „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Žvejo biblija“ vedėjas Andrius Rimiškis vėl kibo į darbą.
A.Rimiskis
A.Rimiskis

Kelionė į Norvegiją truko kone dvi paras – pasirinkę taupesnį variantą aštuoni vyrai keltu persikėlė per Baltiją ir įveikė visą tūkstantį kilometrų autobusiuku per Švediją, vežėsi ir savo maisto, mat Skandinavijos šalyse kainos kandžiojasi.

Užtat rūpesčiai buvo verti kelionės tikslo – A.Rimiškis su laidos kūrybine komanda apsistojo įspūdingoje Hitros saloje, supamoje mažesnių salelių, kurios gyventojų pagrindinė transporto priemonė yra kateriai. Nors važiuojant per Švediją lietuviams teko pasinerti į ilgą skandinavišką žiemą, Hitroje per dieną galėjai pamatyti visus keturis metų laikus – taip greitai čia keičiasi orai.

Besimainantį klimatą atitiko ir žuvų įvairovė: svečiai traukė menkes, mažus ryklius, jūros lydekas ir ešerius, jūroje matė delfiną, lašišų būrius, patyrė ir tikrą jūros audrą, kurią prisiminus nugara nubėga šiurpuliukai. Visus jūrinės žūklės ir šiaurietiško gyvenimo būdo įspūdžius A.Rimiškis sudėlios jau rengiamose „Žvejo biblijos“ laidose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius